Κυριακή, 18 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ο Αλέν Ντελόν μιλούσε υπέρ της ευθανασίας: Έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε να ξεκουμπιστούμε ήσυχα

Ο Αλέν Ντελόν μιλούσε υπέρ της ευθανασίας: Έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε να ξεκουμπιστούμε ήσυχα

Παγκόσμια συγκίνηση έχε προκαλέσει ο θάνατος του μύθου του γαλλικού και ευρωπαϊκού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών.

Ο σπουδαίος ηθοποιός Αλέν Ντελόν πέθανε ήσυχα στο σπίτι του σε ηλικία 88 ετών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.

Τα τελευταία χρόνια ο Αλέν Ντελόν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ δεν κατάφερε ποτέ να… συμβιβαστεί με τα γηρατεία και ήταν υπέρ της ευθανασίας.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2019 στο «Paris Match» είχε μιλήσει για την ευθανασία και για το πως θα πρέπει να επιλέγουμε πως θα πεθάνουμε και με ποιον τρόπο.

«Από κάποια ηλικία και μετά, έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε να ξεκουμπιστούμε ήσυχα, χωρίς να περάσουμε από νοσοκομεία, ενέσεις ή μηχανήματα. Έχω ζήσει στην Ελβετία, όπου η ευθανασία επιτρέπεται και πιστεύω ότι είναι το πιο λογικό πράγμα που υπάρχει. Και το πιο φυσιολογικό», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα είχε ζητήσει από τον γιο του, Άντονι Ντελόν να βρίσκεται κοντά του στο τέλος του, καθώς όπως έλεγε ήθελε να φύγει από τη ζωή με τους δικούς του όρους.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις