Κυριακή, 18 Αυγ.
34oC Αθήνα

Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου: Βίντεο από την καραμπόλα που δημιούργησε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου: Βίντεο από την καραμπόλα που δημιούργησε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου κρύβει δυσκολίες για τους οδηγούς που κινούνται τόσο στο ρεύμα προς Αθήνα όσο και προς Κόρινθο. Αιτία μια καραμπόλα που σημειώθηκε το μεσημέρι.

Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου παρουσιάζει κυκλοφοριακά προβλήματα από το μεσημέρι και στα δύο ρεύματα, με εκατοντάδες οδηγούς να χρειάζεται να κάνουν υπομονή μέχρι να προχωρήσουν και να φτάσουν στον προορισμό τους. Στο ρεύμα προς Αθήνα, μια καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, που σημειώθηκε μετά τα διόδια Καλαμακίου, έχει προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στην περιοχή.

Από το τροχαίο ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, οι οδηγοί κινούνται από τις δύο δεξιές λωρίδες. Την ίδια ώρα, ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα και στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ρεύμα εξόδου.

Κατά πληροφορίες, οι διελεύσεις των αυτοκινήτων πραγματοποιούνται από έξι σταθμούς, την ώρα που στα διόδια του Ισθμού θα έπρεπε να λειτουργούν 12 σταθμοί. 

Στο βίντεο του korinthostv.gr φαίνεται το σημείο που σημειώθηκε η καραμπόλα. Αμέσως μετά ξεκίνησαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που συνεχίζονταν μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Οι συνθήκες του ατυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση, ενώ φως αναμένεται να ρίξουν και οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στον αυτοκινητόδρομο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις