Κυριακή, 18 Αυγ.
29oC Αθήνα

Λαμία: Εικόνες από φωτιά σε σπίτι που απείλησε ζευγάρι

Λαμία: Εικόνες από φωτιά σε σπίτι που απείλησε ζευγάρι

Η φωτιά πήρε έκταση στο σπίτι και υπήρξε ταχύτατη κινητοποίηση στη Λαμία, για το ηλικιωμένο ζευγάρι, που βρισκόταν σε διαμέρισμα.

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (18/8) σε Πυροσβεστική και Αστυνομία για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Αντικύρας στη Λαμία. Όπως έγινε γνωστό, οι φλόγες κοντά στο κλιμακοστάσιο της ταράτσας του κτιρίου, προήλθαν από φωτιά που είχε ανάψει ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης για να ψήσει.

Άγνωστο πώς, η φωτιά επεκτάθηκε σε αποθηκευμένα ξύλα και αμέσως πήρε έκταση. Γείτονες που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, αμέσως έτρεξαν και απομάκρυναν τον ηλικιωμένο από το σημείο, καθώς και την ηλικιωμένη σύζυγό του που βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένα από τα άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν, ήταν και η αντιδήμαρχος Λαμιέων Ευαγγελία Ματσούκα που μένει ακριβώς απέναντι και είδε τις φλόγες να πετάγονται.

Η επέμβαση τον πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα ήταν άμεση και ουσιαστική, καθώς δεν επέτρεψαν στην πυρκαγιά να επεκταθεί σε άλλους χώρους.

Άμεση και η επέμβαση της αστυνομίας που έκλεισε για όσο διάστημα χρειάστηκε την οδό Αντικύρας, διευκολύνοντας το έργο των πυροσβεστών. Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή Α’ Βοηθειών στο ηλικιωμένο ζευγάρι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις