Δευτέρα, 19 Αυγ.
32oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από το ξύλο και τις ύβρεις σε πλοίο που ταξίδευε από Χανιά για Πειραιά

Βίντεο ντοκουμέντο από το ξύλο και τις ύβρεις σε πλοίο που ταξίδευε από Χανιά για Πειραιά

Μια παρεξήγηση μέσα στο πλοίο που ταξίδευε από Πειραιά για Χανιά, έδωσε τη θέση τις σε σκηνές βίας με τις ύβρεις να ακούγονται για ώρα. Ξύλο και φωνές με το βίντεο ντοκουμέντο να δείχνει ένα μέρος από τα όσα έγιναν.

Το πλοίο ξεκίνησε κανονικά από Χανιά για Πειραιά, όμως λίγο αργότερα τα πνεύματα άναψαν. Μια παρεξήγηση στις τουαλέτες ανάμεσα σε επιβάτη και μέλη του πληρώματος, ήταν η αφορμή όπως αποδείχθηκε, για τα όσα ακολούθησαν. Στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, φαίνεται η μάχη που ακολούθησε, με φωνές, ξύλο και ύβρεις, μπροστά στους υπόλοιπους επιβάτες που κοιτούσαν έκπληκτοι. Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα και το ταξίδι συνεχίστηκε, χωρίς άλλα παρατράγουδα.

 Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο τα αίματα «άναψαν» και γρήγορα η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης άρχισε να παραπονιέται για κάποιο πρόβλημα στις τουαλέτες.

Μέλη του προσωπικού θέλησαν να τον ηρεμήσουν αλλά τελικά βρέθηκαν να πιάνονται στα χέρια, με τις εικόνες να καταγράφονται από τα κινητά τηλέφωνα αυτοπτών μαρτύρων.

Στη συνέχεια ένας άλλος επιβάτης επιτέθηκε στον άνδρα που ξεκίνησε τον καβγά, ζητώντας του τον λόγο που εξυβρίζει το προσωπικό του πλοίου. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει δεύτερος γύρος τσακωμού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών, πολλοί από τους οποίους ρωτούσαν για να μάθουν την αιτία των όσων έβλεπαν.

Ωστόσο, η φασαρία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά την προγραμματισμένη ώρα, χωρίς να σημειωθούν άλλα παρατράγουδα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις