Δευτέρα, 19 Αυγ.
31oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά σε νυχτερινή έξοδο στη Μύκονο

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά σε νυχτερινή έξοδο στη Μύκονο

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά γεμίζουν τις μπαταρίες τους και η Μύκονος δεν θα μπορούσε να λείπει από τον καλοκαιρινό σχεδιασμό τους.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά, απέφευγαν τους paparazzi για μέρες, όμως οι τελευταίοι τους εντόπισαν σε κατάστημα του νησιού. Η Μύκονος είναι ένα από τα αγαπημένα νησιά του παρουσιαστή, που επισκέφθηκε και το φετινό καλοκαίρι. Στο πλευρό του, η σύντροφός του, της οποίας κατά διαστήματα κρατούσε το χέρι. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και φροντίζουν πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε γνωστό εστιατόριο στην Μύκονο, το οποίο φημίζεται για το σούσι του, για να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης συνδυάζοντας φυσικά και το φαγητό.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους «τσάκωσε» σε τρυφερές στιγμές. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κρατούσε το χέρι της ραδιοφωνικής παραγωγού για αρκετή ώρα δείχνοντας την αγάπη που τρέφει προς εκείνη.

Οι δυο τους έμειναν για τέσσερις μέρες στο νησί των Ανέμων αλλά δεν ήθελαν καμία δημοσιότητα. Δεν εμφανίστηκαν ούτε στα Ματογιάννια ούτε σε κάποια κοσμική παραλία προτιμώντας ήσυχα μέρη προκειμένου να αποφύγουν τους παπαράτσι.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά, αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα το επόμενο διάστημα, με τις καλοκαιρινές τους διακοπές να πλησιάζουν προς το τέλος τους.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις