Δευτέρα, 19 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε 81 και το γιόρτασε με εντυπωσιακή βουτιά – Τρόμαξε η κόρη του και του φώναζε ότι είναι τρελός

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε 81 και το γιόρτασε με εντυπωσιακή βουτιά – Τρόμαξε η κόρη του και του φώναζε ότι είναι τρελός
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Εάν λέγεσαι Ρόμπερτ Ντε Νίρο δε σου αρκεί μια απλή, «κοινή θνητή» τούρτα γενεθλίων, αλλά κάτι μεγαλιώδες για να γιορτάσεις τις 8 συν κάτι, δεκαετίες ζωής.

Ο super star της 7ης Τέχνης, ο μέγας Ρόμπερτ Ντε Νίρο γιόρτασε τα 81α γενέθλιά του με μια τρομακτική και συνάμα εντυπωσιακή βουτιά που έκανε από ένα γιοτ, όπως κατέγραψε σε βίντεο η μεγαλύτερη κόρη του, Ντρένα Ντε Νίρο.

«Χρόνια πολλά για τα 81α γενέθλια του μπαμπά μου .. Σε αγαπώ για πάντα», έγραψε η 56χρονη Drena μέσω Instagram το Σάββατο (17.08.2024).

 Η ανάρτησή της περιείχε μια φωτογραφία του ηθοποιού από τη στιγμή της βουτιάς, καθώς πηδούσε από το σκάφος, με πορτοκαλί και μπλε ριγέ μαγιό.

Ένα βίντεο που ακολούθησε έδειχνε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, να βουτάει από το σκάφος, κάτι που έγινε δεκτό με επευφημίες και την Drena να αναφωνεί εκτός κάμερας: «Είναι τόσο τρελός»!.

Στο βίντεο, ακούγεται να φωνάζει προς τον πατέρα της και τον ρωτάει: «Είσαι καλά;». Εκείνος απάντησε από το νερό: «Ναι, είμαι καλά»!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Στη συνέχεια, η κόρη του Ντε Νίρο, ρωτάει κάποιον «πόσα μέτρα» ήταν η πτώση από το σκάφος στο νερό, και κάποιος απάντησε «30».

Η Drena δημοσίευσε και φωτογραφίες του διάσημου πατέρα της, να την κρατά στην αγκαλιά του όταν ήταν μωρό, καθώς και άλλα καρέ με τον ηθοποιό στην παραλία με τα εγγόνια του.

Ο Robert De Niro υιοθέτησε την Drena όταν ήταν πέντε ετών, μετά το γάμο του με τη μητέρα της, Diahnne Abbott, το 1976. Η Diahnne και ο Robert απέκτησαν έναν γιο, τον 47χρονο σήμερα Raphael,πριν χωρίσουν το 1988.

Ο εμβήματικός ηθοποιός έχει αποκτήσει επίσης τους δίδυμους γιους Julian και Aaron, 28 ετών, με την πρώην σύντροφό του Toukie Smith, τον 26χρονο γιο Elliot, και τη 12χρονη κόρη του Helen Grace με την πρώην σύζυγό του Grace Hightower.

Στερνοπούλι είναι η μόλις 16μηνών κόρη του, Gia, καρπό του έρωτά του με την νυν αγαπημένη του, Tiffany Chen.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις