Δευτέρα, 19 Αυγ.
33oC Αθήνα

Μαγνησία: Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο του Γιάννη Καραμπάτση – Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στη σορό

Μαγνησία: Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο του Γιάννη Καραμπάτση – Δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας στη σορό

Δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό του Γιάννη Καραμπάτση που βρέθηκε στη Μαγνησία.

Η σορός του 49χρονου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, το περασμένο Σάββατο (17.08.2024) στο Πτελεό Μαγνησίας και οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του άντρα.

Οι αρμόδιοι συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν εντοπίστηκαν σοβαρές κακώσεις στο νεκρό σώμα του 49χρονου.

Την ίδια ώρα, βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών – και πληθώρας άλλων – εξετάσεων και είναι σαφές ότι το θέμα δεν έχει κλείσει ούτε ιατροδικαστικά, ούτε προανακριτικά.

Από την πλευρά της οικογένειας, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου, δηλαδή στραγγαλισμού καθώς στη σορό, όπως ισχυρίζονται, δεν βρέθηκε η γνάθος και ο οισοφάγος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα του άνδρα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού, δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στη σκέψη, πως έχουν να κάνουν με δολοφονία.

Το τελικό όμως  πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης είναι εκείνο που θα διαλευκάνει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις