Δευτέρα, 19 Αυγ.
33oC Αθήνα

Εγνατία Οδός: Διακινητής μεταναστών οδηγούσε ανάποδα και έσπασε τις μπάρες στα διόδια για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Εγνατία Οδός: Διακινητής μεταναστών οδηγούσε ανάποδα και έσπασε τις μπάρες στα διόδια για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Άγιο είχαν οι οδηγοί που πήγαιναν νωρίτερα σήμερα (19.08.2024) από τη Θεσσαλονίκη προς Καβάλα. Διακινητής παράνομων μεταναστών κινούνταν ανάποδα στην Εγνατία Οδό, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την αστυνομία.

Την απίστευτη εικόνα του αυτοκινήτου που έτρεχε ανάποδα στην Εγνατία Οδό, κατέγραψε οδηγός με το κινητό του. Ο διακινητής μεταναστών φαίνεται καθαρά να πλησιάζει τα διόδια χωρίς να κόβει ταχύτητα.

Με σκοπό να ξεφύγει από τη σύλληψη έσπασε τις μπάρες και συνέχισε το ανάποδο δρομολόγιο του για Θεσσαλονίκη.

Ταξιδιώτες από την Αλεξανδρούπολη που είδαν την καταδίωξη μπροστά στα μάτια τους, κατήγγειλαν πως το προσωπικό των διοδίων δεν χειρίστηκε την κατάσταση όπως άρμοζε ενώ γνώριζαν πως το αυτοκίνητο κινείται ανάποδα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη e-evros.gr | Web portal at AXD (@eevrosgr)

«Ετοίμαζαν να ρίξουν καρφιά στον δρόμο για να σταματήσουν. Μας είπαν να συνεχίσουμε κανονικά στον δρόμο μας και όχι να σταθμεύσουμε στην άκρη της Εγνατίας Οδού. Κινδύνευσε η ζωή μας», είπαν οι οδηγοί στο eevros.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις