Δευτέρα, 19 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ηλεία: Με κάταγμα στο πόδι ο 4χρονος που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα

Ηλεία: Με κάταγμα στο πόδι ο 4χρονος που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

«Η πόρτα καταπλάκωσε το πόδι του, όχι το κεφάλι» αναφέρει στο newsit.gr ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Σπύρος Πολίτης, για το 4χρονο παιδί που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα σήμερα το πρωί (19.08.2024).

Ο διοικητής του νοσοκομείου της Ηλείας μίλησε στο newsit.gr για το σοβαρό ατύχημα που είχε το 4χρονο παιδί με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Στο νοσοκομείο μας, στα επείγοντα ήρθε σήμερα το πρωί ένα αγοράκι, τεσσεράμιση χρονών, που είχε χτυπηθεί από μία γκαραζόπορτα στην περιοχή της Γαστούνης-Κυλλήνης. Στο πόδι του έχει ένα κάταγμα.

Δεν έχει κανένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, εκεί είχε μόνο κάποιες αμυχές. Η πόρτα δεν του πλάκωσε το κεφάλι, αλλά το πόδι».

Ο κος. Πολίτης εξηγεί, μιλώντας στο newsit.gr και τους λόγους που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

«Το παιδί έφυγε από το νοσοκομείο μας.  Μετά από δύο ώρες που σταθεροποιήθηκε σε εμάς, του κάναμε τα απαραίτητα, αξονικές κλπ, δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι.

«Πήγε στην Πάτρα γιατί χρειάζεται παιδο-ορθοπεδική και παιδοχειρουργική αντιμετώπιση και εμείς στο νοσοκομείο δεν έχουμε παιδοχειρουργικό κομμάτι. Στην Πάτρα πήγε με συνοδεία δύο γιατρών, παιδιάτρου και ορθοπεδικού και δεν υπάρχει ανησυχία ευτυχώς».

Το παιδί φέρεται να καταπλακώθηκε από την μεταλλική γκαραζόπορτα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρμοδίων αρχών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις