Δευτέρα, 19 Αυγ.
31oC Αθήνα

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Οι φλόγες ήταν 70 μέτρα, έμειναν δύο τοίχοι από το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη»

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Οι φλόγες ήταν 70 μέτρα, έμειναν δύο τοίχοι από το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη»
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Δεν μπορώ να χαρώ για το δικό μου σπίτι. Χαιρόμαστε που είμαστε ζωντανοί», είπε ο Παύλος Κοντογαννίδης.

Για το θρίλερ που έζησε στις 11 Αυγούστου, όταν το σπίτι του κινδύνευσε επειδή ξέσπασε η φωτιά στον Βαρνάβα με αποτέλεσμα να καεί σχεδόν ολόκληρη η βορειοανατολική Αττική, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών, ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε πως το σπίτι του σώθηκε από θαύμα καθώς είχε προλάβει να κουρέψει ένα πεύκο που βρισκόταν στην αυλή του.

«Λάβαμε το μήνυμα του 112 και φύγαμε, πήγαμε στην Αθήνα. Ήταν βράδυ, φαίνονταν μόνο οι φλόγες, που ήταν 60-70 μέτρα. Τα σπίτια έμειναν στο έλεος του Θεού.

Σε αυτή την κόλαση μόνο το σπίτι στέκει όρθιο, παρότι πήδηξε η φωτιά μέσα. Κι ένα πεύκο, ίσως επειδή το είχαμε κλαδεμένο. Αυτό φοβόμουν, γιατί τα κλαδιά του ακουμπούν στη σκεπή.

Έτσι πήρε φωτιά και το σπίτι του φίλου μου, του Γιάννη Ζουγανέλη και έμειναν μόνο δύο τοίχοι», είπε αρχικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Δεν μπορώ να χαρώ για το δικό μου σπίτι. Χαιρόμαστε που είμαστε ζωντανοί. Και τι έγινε; Κάηκαν τα πάντα. Το σπίτι του Ζουγανέλη, το σπίτι του γείτονα. Δεν έχει μείνει τίποτα.

Μέχρι τη λίμνη του Μαραθώνα βλέπω κάρβουνο. Σεληνιακό τοπίο. Ακόμη καίνε. Λες και μια υπερφυσική δύναμη έδωσε εντολή “να καείτε μέχρι τελικής πτώσεως”. Καήκανε σε ρέμα πλατάνια 150 ετών. Δεν έμεινε ένα σημάδι», είπε στο τέλος ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις