Τρίτη, 20 Αυγ.
29oC Αθήνα

Χαλκιδική: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με τους πυροβολισμούς στο beach bar

Χαλκιδική: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με τους πυροβολισμούς στο beach bar

Τον τρόμο που έζησαν πελάτες και εργαζόμενοι στο beach bar στη Χαλκιδική, όταν ξεκίνησαν πυροβολισμοί μέσα στην επιχείρηση την περασμένη Παρασκευή (16.08.2024), φαίνεται σε νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Στο νέο βίντεο από το beach bar στη Χαλκιδική, φαίνονται καθαρά οι κινήσεις των τριών Βούλγαρων και ο πανικός που πιάνει τους πελάτες όταν ακούνε τους πυροβολισμούς.

Δύο «πιστολέρο» βγάζουν το όπλο και ρίχνουν προς το μέρος δύο άλλων ανδρών που ήδη έχουν πιαστεί στα χέρια.

Λίγο μετά φαίνεται ένας μαυροντυμένος άνδρας που κρατά μία καρέκλα και είναι έτοιμος να την ρίξει πάνω στους άνδρες που τσακώνονται.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Από την αιματηρή συμπλοκή, τραυματίστηκαν δύο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι. Οι δύο τραυματίες με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

«Σφραγίστηκε» το beach bar – Ελεύθεροι οι 3 Βούλγαροι «πιστολέρο»

Νωρίτερα σήμερα (19.08.2024), η δημοτική επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας αποφάσισε την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργείας του beach bar και τη σφράγισή του.

Οι 3 Βούλγαροι μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση της ανακρίτριας Πολυγύρου.

Χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 45χρονος ενώ οι υπόλοιποι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου.

Τους απαγορεύτηκε και η προσέγγιση του beach bar και του Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις