Τρίτη, 20 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, Ολυμπιακός – Φλαμένγκο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, Ολυμπιακός – Φλαμένγκο
Eurokinissi

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στο πλάι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, που δα δώσει “μάχη” στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο, για τον τίτλο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο (24.08.2024, 22:00 MEGA).

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την Φλαμένγκο σ’ ένα ιστορικό παιχνίδι στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο, για το Διηπειρωτικό Κύπελλο Κ20, έχοντας στο πλευρό τους τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχει σαν στόχο να γράψει ξανά ιστορία, απέναντι στη νικήτρια του Copa Libertadores Κ20 και να φέρει στον Πειραιά ένα ακόμα διεθνές τρόπαιο.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρεί σήμερα (20.08.2024) το μεσημέρι για Φρανκφούρτη και από εκεί θα “πετάξει” για την Βραζιλία.

Από αυτή τη “μεγάλη” αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο ηγέτης του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών βρίσκεται στο Λονδίνο και από εκεί θα βρεθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να ζήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βρεθεί και στον προ μηνών τελικό του Youth League, στη Νιόν της Ελβετίας, σηκώνοντας και αυτός -μετά τη λήξη του 3-0 επί της Μίλαν- το τρόπαιο της διοργάνωσης, πριν σηκώσει και το Conference League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις