Τρίτη, 20 Αυγ.
33oC Αθήνα

Σαντορίνη: Κύκλωμα μαστροπείας με έδρα νυχτερινό κέντρο στα Φηρά

Σαντορίνη: Κύκλωμα μαστροπείας με έδρα νυχτερινό κέντρο στα Φηρά

Οι αστυνομικοί στη Σαντορίνη αξιοποίησαν τις πληροφορίες και κατάφεραν να «ξεσκεπάσουν» κύκλωμα μαστροπείας στα Φηρά. Προχώρησαν σε συλλήψεις με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Κύκλωμα μαστροπείας εξαρθρώθηκε στη Σαντορίνη από την υποδιεύθυνση της αστυνομίας του νησιού. Μάλιστα, αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες σε ένα νυχτερινό κέντρο στα Φηρά, προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στα άδυτα του κυκλώματος.

Μία 32χρονη γυναίκα, η οποία ήταν προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ήταν εκείνη που δεν αντιλήφθηκε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες ήταν αστυνομικοί. Τους είπε ότι μπορούν να συνευρεθούν ερωτικά με μία από τις γυναίκες που έχουν στο μαγαζί.

Πρόκειται για κοπέλες από την Κολομβία έναντι χρηματικού αντιτίμου 200 ευρώ. Μάλιστα υπήρχε και ειδικό δωμάτιο για τις συγκεκριμένες συνευρέσεις.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας αστυνομικός παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τέσσερα 50ευρα. Πήγε με την κοπέλα στο δωμάτιο και μόλις εκείνη ξεκίνησε να γδύνεται της αποκάλυψε την ιδιότητά του. Ειδοποίησε τους συναδέλφους του και έγιναν συνολικά έξι συλλήψεις, η προσωρινά υπεύθυνη και οι πέντε γυναίκες όπου εργαζόταν εκεί ως εκδιδόμενες.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και για την υπεύθυνη του χώρου, μία γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία έλειπε τη συγκεκριμένη στιγμή και αναζητείται. Βαρύτατες οι κατηγορίες για τους εμπλεκόμενους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις