Τρίτη, 20 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο Άρης ζήτησε 2.000 εισιτήρια για το ματς στην έδρα του Πανσερραϊκού

Ο Άρης ζήτησε 2.000 εισιτήρια για το ματς στην έδρα του Πανσερραϊκού
Eurokinissi

Ο Άρης παίζει και τη δεύτερη αγωνιστική της Super League μακριά από το “Βικελίδης” και θέλει να έχει και στην έδρα του Πανσερραϊκού τη στήριξη του κόσμου του.

Όπως έγινε την Τρίτη (20.08.2024) γνωστό από πλευράς ΠΑΕ Άρης, οι «κίτρινοι», ζήτησαν και θα προμηθευτούν 2.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων τους στο σαββατιάτικο ματς στις Σέρρες.

Να θυμίσουμε ότι ο Άρης θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς την 3η αγωνιστική, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μια αναμέτρηση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στους Θεσσαλονικείς από την ΔΕΑΒ (σ.σ. οπαδός του πέταξε καρεκλάκι στον αγωνιστικό χώρο, στην πρεμιέρα της ομάδας στο Περιστέρι).

Η σχετική ανακοίνωση:

“Στη σημερινή σύσκεψη για τα Μέτρα Τάξης του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε 2.000 εισιτήρια.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει τη βεβαιότητα ότι το περιστατικό της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι, που οδήγησε στην τιμωρία της έδρας μας εξαιτίας της συμπεριφοράς ενός ανόητου, ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Η δύναμη του ΑΡΗ είναι ο κόσμος του και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε εισιτήρια για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, έχοντας εμπιστοσύνη στον κόσμο της ομάδας μας και τη σιγουριά πως δεν θα συμβεί ξανά το παραμικρό.

Εξάλλου, είναι περιττό να υπενθυμίσουμε ότι η νομοθεσία είναι σκληρή φέτος και οι ποινές αυστηρές. Και χωρίς… αστερίσκους.

Αυστηρές τόσο για τις ΠΑΕ (το βιώσαμε ήδη) όσο και για τους φιλάθλους, που θα έχουν παραβατική συμπεριφορά (η ΠΑΕ είναι υπότροπη με ότι συνεπάγεται αυτό…).

Οφείλουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να προστατέψουμε την ομάδα και το «σπίτι» μας.

Ραντεβού στις Σέρρες το Σάββατο. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τον τρόπο που θα προμηθευτούν οι φίλαθλοί μας τα εισιτήρια.

Υ.Γ.: Φέτος πρέπει όλοι να είμαστε -συν τοις άλλοις- και… υποψιασμένοι. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα. Χρειάζεται συσπείρωση και επαγρύπνηση στο μέγιστο βαθμό. Ο νοών νοείτω…”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις