Σάββατο, 24 Αυγ.
36oC Αθήνα

Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Συγκλονισιτκές εξελίξεις θα καθηλώσουν στο δεύτερο κύκλο της σειράς

Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Συγκλονισιτκές εξελίξεις θα καθηλώσουν στο δεύτερο κύκλο της σειράς

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένηες σιράς «Η Μάγισσα». Αλαζονεία, απληστία και οργή, τα τρία από τα θανάσιμα αμαρτήματα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά».

Όπως και η συνύπαρξη του καλού με το κακό, της αγάπης με το μίσος, της μαγείας με την πίστη στο αγαθό. Η αλυσίδα αυτή είναι αιώνια και θα τη συναντάμε μέχρι το τέλος του κόσμου, γι’ αυτό και όπου υπάρχει μια Κυπριανή θα υπάρχει πάντα και μια Θεοφανώ, για να την αντιμετωπίσει, θυσιάζοντας ακόμη και τη ζωή της στη μάχη ανάμεσα στο σκοτάδι με το φως.

Η αρχή της αλυσίδας θα μας μεταφέρει αυτή τη φορά εκεί όπου ξεκίνησαν όλα και συγκεκριμένα στο 1710, στην ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Όπως αναφέρει το «Τηλέρμα», η μάχη αυτή του καλού ενάντια στο κακό πέρασε και στις γενιές που ακολούθησαν κι άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στους απογόνους των πρώτων μαγισσών. Τη γέφυρα ανάμεσα στο 1910 και το 1710 θα κάνει ένας απόγονος των Λασκαραίων, που θα προσπαθήσει να βρει απαντήσεις για το χάρισμα που κληρονόμησε και ο ίδιος, το οποίο μπορεί τελικά να είναι και κατάρα.

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς «Η Μάγισσα» φάνηκε καθαρά ότι ο γιος της Θεοφανώς και του Μάρκου κληρονόμησε το χάρισμα της μητέρας του. Θα πρέπει, μάλιστα, να ήταν η πρώτη φορά που το χάρισμα μεταφέρθηκε από γυναίκα σε άντρα.

Είναι πολύ πιθανό, δε, μέσα από αναδρομές στο παρελθόν ή διηγήσεις του εγγονού του, Ανδρέα Λάσκαρη, να μάθουμε και αν επηρέασε θετικά η αρνητικά τη ζωή του.

Στη συνέχεια, το χάρισμα αυτό πήρε ο δικός του εγγονός και δισέγγονος της Θεοφανώς, που θα αποτελέσει το πρόσωπο-κλειδί για να κλείσει ο κύκλος της μαγείας.

Ο Ανδρέας Λάσκαρης πηγαίνει στη Μάνη με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Ξαφνικά, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα παρελθόν που αγνοούσε και αποφασίζει να το εξερευνήσει. Όσα μαθαίνει για τους προγόνους του από τη μία του προκαλούν δέος και από την άλλη τον προβληματίζουν…

Όπως αναφέρεται στο «Τηλέραμα», πολύ γρήγορα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ίσως είναι κι αυτός ένας κρίκος της αλυσίδας της μαγείας που ξεκίνησε χρόνια πριν. Η μόνη του ελπίδα είναι να λύσει τον γρίφο που θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 1710, τότε που δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά οι δυνάμεις του καλού και του κακού…

Media Τελευταίες ειδήσεις