Τρίτη, 20 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι και επίσημα παίκτης της Βόλφσμπουργκ, το ποσό που θα πάρει ο ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι και επίσημα παίκτης της Βόλφσμπουργκ, το ποσό που θα πάρει ο ΠΑΟΚ
Eurokinissi

Η μετεγγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, από τον ΠΑΟΚ στη Βόλφσμπουργκ, ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα, με τον ΠΑΟΚ και τη γερμανική ομάδα να κάνουν τις σχετικές ανακοινώσεις. Κράτησε ποσοστό μεταπώλησης ο “δικέφαλος του Βορρά”.

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ είναι με κάθε επισημότητα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης! Τόσο οι “λύκοι” όσο και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 20χρονου σέντερ μπακ.

Όπως τονίζεται, ο Κουλιεράκης δεν θα ενταχθεί αμέσως στη Βόλφσμπουργκ, καθώς θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα δύο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League.

“Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα γίνει… Λύκος στα τέλη του Αυγούστου. Ο αμυντικός θα έρθει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μετά τα παιχνίδια των playoffs του Europa League. Καλώς ήρθες, Κωνσταντίνε”, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Γερμανοί, κάνοντας λόγο για έναν “επικίνδυνο” στόπερ!

Οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και μπόνους τριών εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις