Τρίτη, 20 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προσέφυγε κατά της Παρί Σεν Ζερμέν και ζητά 55 εκατομμύρια ευρώ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ προσέφυγε κατά της Παρί Σεν Ζερμέν και ζητά 55 εκατομμύρια ευρώ
Reuters

Μόνο με… βελούδινο τρόπο δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικεί 55 εκατομμύρια ευρώ από την πρώην ομάδα του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Le Monde” και επιβεβαιώνουν διάφορες πηγές, ο Κιλιάν Εμπαπέ προσέφυγε στην αρμόδια επιτροπή επίλυσης διαφορών της γαλλικής λίγκας, διεκδικώντας από την Παρί Σεν Ζερμέν 55 εκατομμύρια ευρω.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας ζητά την καταβολή της τελευταίας δόσης από το πριμ υπογραφής του τελευταίου συμβολαίου του με την Παρί (ύψους 36 εκατ. ευρώ μικτά), την αποπληρωμή των τελευταίων τριών μισθών του (Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου), καθώς και ενός “μπόνους ηθικής” για τους ίδιους μήνες, που προβλεπόταν στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τη “Le Monde”, ο Κιλιάν Επαπέ έχει ενημερώσει και την UEFA, μέσω της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Από πλευράς των πρωταθλητών Γαλλίας, δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση. Πηγή προσκείμενη στην Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρκέστηκε να αναφέρει ότι “συνεχίζονται οι εποικοδομητικές συζητήσεις εδώ και πολλούς μήνες” με την πλευρά του παίκτη και ότι ο Εμπαπέ “γνωρίζει σε τι έχει δεσμευθεί”.

Ο γαλλικός σύλλογος υποστηρίζει εξαρχής ότι ο διεθνής επιθετικός είχε συμφωνήσει από το περασμένο καλοκαίρι να παραιτηθεί από μέρος των μπόνους που είχε αρχικά συμφωνηθεί να πάρει, αφότου έμεινε εκτός ομάδας για διάστημα ενός μήνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις