Τρίτη, 20 Αυγ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνοδός ασθενή ξυλοκόπησε τον διευθυντή κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου

Θεσσαλονίκη: Συνοδός ασθενή ξυλοκόπησε τον διευθυντή κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi - ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συνοδό ασθενή έπεσε σήμερα το πρωί (20.08.2024) ο διευθυντής της ορθοπαιδικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Αιτία του ξυλοδαρμού του διευθυντή της κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, μία παρατήρηση…

Μετά από την παρατήρηση που έκανε ο γιατρός, ο συνοδός εξαγριώθηκε, του επιτέθηκε λεκτικά και τον γρονθοκόπησε στο στόμα με αποτέλεσμα να του προκληθούν κακώσεις στα ούλα του.

Το θύμα κατευθείαν εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή και έλαβε υπόμνημα με τα ευρήματα της εξέτασης, για να καταθέσει μήνυση σε βάρος του συνοδού.

Το σωματείο εργαζομένων του Ιπποκράτειου έβγαλε ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό, δηλώνοντας πως οι γιατροί έρχονται πολύ συχνά αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές.

Η ανακοίνωση του Σωματείου

«Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες, στην Ορθοπαιδική Κλινική του Ιπποκράτειου ΓΝΘ, βιαιοπραγίας από συνοδό ασθενούς, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίστηκε κατά τον καλύτερα δυνατό τρόπο, προς το προσωπικό της κλινικής.

Σε μια κλινική που λειτουργεί υποδειγματικά και πέρα από τις δυνατότητές της, λόγω της έλλειψης προσωπικού (νοσηλευτών – αναισθησιολόγων), προς όφελος των ασθενών που νοσηλεύονται και χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης – αποκατάστασης.

Παρότι αντιλαμβανόμαστε τον πόνο και την αγωνία του κάθε συνανθρώπου μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, τέτοιες συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες και θα μας βρίσκουν πάντα αντίθετους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις