Τετάρτη, 21 Αυγ.
27oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Κίναν Έβανς

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Κίναν Έβανς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κίναν Έβανς έφθασε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (20/08/24) και ο Ολυμπιακός τον καλωσόρισε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, την οποία θα αργήσει όμως να ενισχύσει.

Ο Ολυμπιακός περιμένει σιγά σιγά όλους τους παίκτες του στην Ελλάδα, ενόψει και της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας σεζόν, με τον Κίναν Έβανς να ακολουθεί αύριο Τετάρτη, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Έβανς ήρθε πάντως στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, αφού υπέστη ρήξη χιαστών στο τέλος της περασμένης σεζόν και θα χρειαστεί ακόμη μερικούς μήνες, για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε πάντως ευδιάθετος στην άφιξή του στην Ελλάδα. “Καλωσήρθες Κίναν Έβανς έγραψαν από την πλευρά τους στα social media οι Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Έβανς

«Γεια σε όλους. Μόλις έφτασα στην Αθήνα, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να δω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, να μπω στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν, για να παίξω να είμαι υγιής και για να κάνω όλο τον κόσμο περήφανο».

Ο Έβανς αναμένεται να “μπει” στον Ολυμπιακό το 2025.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις