Τετάρτη, 21 Αυγ.
31oC Αθήνα

Γιάννης Καραμπάτσης: Το εύρημα κοντά στη σορό του που μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο του θανάτου του

Γιάννης Καραμπάτσης: Το εύρημα κοντά στη σορό του που μπορεί να ρίξει φως στο μυστήριο του θανάτου του
Εικόνα από Mega

Φως στο μυστήριο του θανάτου του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση στον Πτέλεο Μαγνησίας προσπαθεί να ρίξει η αστυνομία του Βόλου που εξετάζει έναν ακόμη εύρημα.

Κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Γιάννης Καραμπάτση στον Πτέλεο Μαγνησίας βρέθηκε ένα ζευγάρι γάντια. Ο μάρτυρας έχει καταθέσει και αστυνομικοί περισυνέλλεξαν το αντικείμενο προκειμένου να εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και να διαπιστωθεί αν φέρει DNA ανθρώπου που σχετίζεται με το θύμα. 

Τα γάντια βρέθηκαν πριν από 25 ημέρες και ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας θα καταθέσει αίτημα προκειμένου να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία.

Από εκεί και πέρα η οικογένεια του 49χρονου μέσω του δικηγόρου της Αναστάσιου Ντούγκα, απευθύνουν έκκληση σε όποιον πολίτη έχει δει την παραμικρή ύποπτη κίνηση ή έχει πέσει κάτι στην αντίληψή του, να μιλήσει.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας εξαφανίστηκε τον Απρίλιο του 2024 κι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον κολλητό του φίλο. Η σορός του βρέθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε δύσβατη περιοχή του Πτελεού, μεταξύ του Ελαιοτριβείου και της κατοικίας του φίλου του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις