Τετάρτη, 21 Αυγ.
32oC Αθήνα

Βούλα Κεχαγιά: Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να μπει στη Βουλή – «Κοπτοραπτική δηλώσεων» η απάντηση για τα «γαλλικά» Παππά

Βούλα Κεχαγιά: Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να μπει στη Βουλή – «Κοπτοραπτική δηλώσεων» η απάντηση για τα «γαλλικά» Παππά

Στα σενάρια εισόδου του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή μετά την παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας, Όθωνα Ηλιόπουλου, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης (21.08.24), η Βούλα Κεχαγιά τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να μπει στη Βουλή.

Όπως υπογράμμισε η ίδια, είναι σημαντικό ο πρόεδρος του κόμματος να είναι παρών εντός Κοινοβουλίου, καθώς έτσι θα είναι επικεφαλής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Παράλληλα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ζητηθεί από κανέναν άλλον βουλευτή να παραιτηθεί για να λάβει την έδρα ο κ. Κασσελάκης.

«Η κ. Ζωρζέτα Λάλη ανήκει πλέον στη Νέα Αριστερά κι αυτό σημαίνει ότι με τη στάση της, ακόμη κι αν παραιτηθούν όλοι οι προηγούμενοι στη λίστα του Επικρατείας, προκαταλαμβάνει ότι κλείνει την πόρτα της Βουλής στον κ. Κασσελάκη. Δεν είναι κατακριτέο ότι έχουν βγει 16 βουλευτές και στελέχη του κόμματος να εκφράσουν τη γνώμη τους», σημείωσε η ίδια.

Σχετικά με τον Νίκο Παππά και τα ηχητικά ντουκουμέντα που έχουν προκαλέσει τριγμούς πολλών ρίχτερ, η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε ότι «ο ευρωβουλευτής μας έχει εκλεγεί με την ψήφο του ελληνικού λαού, ο οποίος προφανώς και δεν τον θεωρεί υπόκοσμο».

 

Έκανε λόγο για «κοπτοραπτική δηλώσεων» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει πρόθεση να συντηρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, η κυρία Κεχαγιά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία παρατυπία ως προς την πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, «Πήγε η αρχαιολογική υπηρεσία, όχι η πολεοδομική. Εφόσον γίνει τέτοιος έλεγχος, θα μιλήσουμε τότε. Στην πραγματικότητα η πισίνα του κ. Κασσελάκη είναι δεξαμενή, τώρα οποιαδήποτε άλλη συζήτηση απλά εξυπηρετεί τη ΝΔ», κατέληξε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις