Τετάρτη, 21 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χαλκιδική: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι

Χαλκιδική: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον  19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι

Η τελευταία πράξη του δράματος του φριχτού θανάτου του 19χρονου Γιάννη, που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, «γράφεται» στη Βέροια το πρωί της Τετάρτης (21.08.24).

Η οικογένειά, συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Γιάννη, που έφυγε τόσο νωρίς πάνω στη φονική κούρσα του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Οι εικόνες από την κηδεία καταγράφουν το πλήθος που κατέφτασε στη Βέροια για το ύστατο χαίρε στον νεαρό, που σκοτώθηκε ακαριαία μπροστά στα μάτια της μητέρας του κι ενώ διασκέδαζε με τον 16χρονο αδερφό του.

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί, να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορία.

Όλοι ήταν απαρηγόρητοι, δίχως να μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί, ότι χάθηκε δηλαδή ένα 19χρονο παιδί μέσα στο λούνα παρκ.

Ταυτόχρονα, όμως, ξεχειλίζουν και τα συναισθήματα οργής, με τους συγγενείς να ζητούν δικαίωση και απόδοση δικαιοσύνης.

Τραγικές φιγούρες η δύστυχη μητέρα του 19χρονου που ήταν μπροστά στο χαμό του παιδιού της, αλλά και ο πατέρας του που δεν έβλεπε την ώρα να τους συναντήσει για να χαρούν όλοι μαζί τις διακοπές τους.

Αναπάντητα ερωτήματα για τη λειτουργία του λούνα παρκ

Χθες, Τρίτη (21.08.24) ο 58ρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, καθώς ο εισαγγελέας  ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, συνεπώς με την ολοκλήρωσή της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγησή του.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 58χρονου υποστηρίζει ότι το λούνα παρκ είχε πιστοποίηση λειτουργίας, διαψεύδοντας τη δήμαρχο Κασσάνδρας.

Σημειώνεται δε πως σύμφωνα με δημοσίευμα Δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» την Τετάρτη (21.08.24) ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ είχε αποκλειστεί από πλειοδοσία δημοτικού πανηγυριού στην Κοζάνη, επειδή τα μηχανήματα δεν είχαν πιστοποίηση.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις