Πέμπτη, 22 Αυγ.
27oC Αθήνα

Βραζιλία: Εκτινάχθηκε από τρενάκι του ιλίγγου σε λούνα παρκ και επέζησε «από θαύμα» – Η ανάρτηση στο Instagram

Βραζιλία: Εκτινάχθηκε από τρενάκι του ιλίγγου σε λούνα παρκ και επέζησε «από θαύμα» – Η ανάρτηση στο Instagram
instagram

Από θαύμα γλίτωσε μια γυναίκα από τη Βραζιλία, όταν εκτινάχθηκε από ένα παιδικό τρενάκι του λούνα παρκ.

Ένας παρευρισκόμενος βιντεοσκόπησε την 37χρονη Karine Brock, να κάθεται στο πρώτο βαγόνι από το τρενάκι του ιλίγγου, πίσω από δύο παιδιά, λίγο πριν εκτοξευτεί και πέσει πάνω στις ράγες στο Alem Paraíba, Minas Gerais στη Βραζιλία.

Τα πλάνα δείχνουν την Brock, ψυχολόγο στο επάγγελμα, να τραβά πλάνα με το κινητό της τηλέφωνο καθώς το τρενάκι ξεκινούσε τη διαδρομή αργά και ανέβαινε πριν κάνει στροφή.

Το τρενάκι αργότερα κατέβηκε με μεγαλύτερη ταχύτητα και έκανε αριστερή στροφή, όταν η Brock πετάχτηκε ξαφνικά έξω.

Παρά το ατύχημα, το τρενάκι του τρόμου συνέχισε τη διαδρομή και έκανε άλλη μια στροφή λίγα λεπτά πριν σταματήσει απότομα.

Η Brock μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Salvador, με τραύματα στα πλευρά και στο κεφάλι.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai Hospital στην Juiza da Fora, όπου παρακολουθείται από νευροχειρουργό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karine Brock (@karinebrock)

 

Τη Δευτέρα (19.08.2024) – το ατύχημα συνέβη στις 11 Αυγούστου- η Brock ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την έκταση των τραυμάτων της.

«Μπήκα κατευθείαν στη ΜΕΘ, όπου έμεινα για δύο ημέρες», έγραψε. «Όταν ο γιατρός ήρθε να με δει, η πρώτη του ερώτηση ήταν αν πίστευα στον Θεό, γιατί δεδομένων των καταγμάτων, των τραυματισμών και των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας στο κεφάλι μου, ήταν πραγματικό θαύμα που ήμουν ζωντανή.

Το να ακούω από τους ανθρώπους για το ατύχημα δεν το είχα συνειδητοποιήσει πραγματικά, μέχρι που ένας γιατρός είπε ότι δεν έπρεπε να είμαι ζωντανή λόγω των συνθηκών», πρόσθεσε η Brock.

Η Brock είπε ότι η μπάρα που μετατοπίζεται προς τα πίσω και στηρίζεται ελαφρώς πάνω από την αγκαλιά του αναβάτη «δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε … παρόλο που την είχα κατεβάσει».

«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο, χωρίς να ξέρω πότε θα πάρω εξιτήριο, αλλά αισθάνομαι την παρουσία του Θεού δίπλα μου κάθε στιγμή», έγραψε.

Σε συνέντευξή της στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1, η Brock είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα από το ατύχημα.

«Ο γιατρός ανησύχησε πολύ για το χτύπημα στο κεφάλι γιατί, αν κρίνω από τα σημάδια που έχω, ήταν αρκετά σοβαρό, αλλά, δόξα τω Θεώ, από θαύμα, δεν θα χρειαστώ χειρουργική επέμβαση προς το παρόν», δήλωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις