Πέμπτη, 22 Αυγ.
34oC Αθήνα

Λάρισα: Πτώση 27χρονης γυναίκας στο κενό από μπαλκόνι σπιτιού στη Νεάπολη

Λάρισα: Πτώση 27χρονης γυναίκας στο κενό από μπαλκόνι σπιτιού στη Νεάπολη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η πτώση της 27χρονης γυναίκας στο κενό από μπαλκόνι, προκάλεσε αναστάτωση το πρωί, σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο της Νεάπολης στη Λάρισα. Μυστήριο για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Στιγμές και σκηνές πανικού το πρωί σε γειτονιά της Νεάπολης στη Λάρισα, μετά από πτώση 27χρονης γυναίκας στο κενό, από μπαλκόνι σπιτιού. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Προέχει η ζωή της νεαρής γυναίκας, που πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν σε ποια σημεία του σώματός της, είχε τραυματιστεί και πλέον εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η 27χρονη νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα. Το συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr συνέβη στη συνοικία της Νεάπολης, όταν η γυναίκα έπεσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Οικείο πρόσωπο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσηλευτικό ίδρυμα τραυματισμένη. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ορθοπεδικά τραύματα και πλέον προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της.

Για το ατύχημα έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία, που προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι των γεγονότων, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης στο κενό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις