Πέμπτη, 22 Αυγ.
34oC Αθήνα

Σπάρτη: Ντύθηκε Σπαρτιάτης πολεμιστής και το έπαιζε τροχονόμος, viral το βίντεο

Σπάρτη: Ντύθηκε Σπαρτιάτης πολεμιστής και το έπαιζε τροχονόμος, viral το βίντεο

Οι εικόνες από την Σπάρτη κάνουν το γύρο του διαδικτύου και το βίντεο γίνεται viral. Άντρας ντυμένος «Σπαρτιάτης πολεμιστής», το παίζει τροχονόμος και προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Το viral βίντεο έρχεται από την Σπάρτη και δίνει τροφή για σχόλια και συζητήσεις. Περαστικοί και οδηγοί κοιτούσαν έκπληκτοι τις εικόνες και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτά που συνέβαιναν μπροστά τους. Στο κέντρο της πόλης. Με τον πρωταγωνιστή που είχε ντυθεί «Σπαρτιάτης πολεμιστής» να δείχνει να το απολαμβάνει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Σπάρτης, όταν ένας άνδρας ντυμένος «Σπαρτιάτης πολεμιστής» αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του τροχονόμου με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου του 2024, γύρω στις 18:30, ντυμένος με πανοπλία και κρατώντας ασπίδα και δόρυ, μπήκε σε ένα βαρέλι και άρχισε να διευθύνει την κυκλοφορία στους δρόμους της λακωνικής πρωτεύουσας.

Το θέαμα τράβηξε την προσοχή τόσο των περαστικών όσο και των οδηγών, οι οποίοι παρακολουθούσαν με περιέργεια και έκπληξη. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, φαινόταν να απολαμβάνει το ρόλο του, διασκεδάζοντας τους παρατηρητές με τις κινήσεις του.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι τον ώθησε να προβεί σε αυτή την ενέργεια, η σκηνή που κατέγραψε το flynews.gr, έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του ανθρώπου αλλά και το κίνητρο που προέβη σε αυτή την πράξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις