Πέμπτη, 22 Αυγ.
34oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Επιστολή από συλλέκτη αυτοκινήτων λίγο πριν το γάμο στα Χανιά

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Επιστολή από συλλέκτη αυτοκινήτων λίγο πριν το γάμο στα Χανιά

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε όλα στον γάμο τους, στα Χανιά να είναι όπως θέλουν. Συλλέκτης αυτοκινήτων έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύονται στην Κρήτη, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα και τις ετοιμασίες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του, θα γίνει στις 30 Αυγούστου του 2024  και συγκεκριμένα στον Βοτανικό Κήπο στα Χανιά. Όπως έχει γίνει γνωστό, το πάρτι για τον γάμο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται και στο προσκλητήριο.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό ο συλλέκτης κλασικών αυτοκινήτων Μιχάλης Ρασιδάκης από το Ηράκλειο, με επιστολή του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει δωρεάν τη γαμήλια μεταφορά και φωτογράφιση με ένα από τα κλασικά του αυτοκίνητα!

Στην επιστολή που έστειλε αναφέρει τα εξής: «Γεια σας κ. Στέφανε .. ονομάζομαι Ρασιδακης Μιχάλης από το Ηράκλειο Κρήτης. Έχω επιχείρηση ενοικίασης κλασικών αυτοκινητων και σας προσφέρω δωρεάν τη γαμήλια μεταφορά και φωτογράφιση με ένα από τα κλασικά μου αυτοκίνητα. Το υπέροχο plymouth cabrio 1953.  Περιμένω την επικοινωνία σας για να το οργανώσουμε όσο πιο ωραία μπορούμε! Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι κάθε καλό και ευτυχία».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου του 2023, ενώ στο τέλος Αυγούστου οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Όπως προκύπτει από το προσκλητήριο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα προ μηνών, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ καλούν τους δικούς τους ανθρώπους να παρευρεθούν στα Χανιά από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε όλους εσάς σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!» αναγράφεται στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του ζευγαριού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις