Πέμπτη, 22 Αυγ.
33oC Αθήνα

Μαρία Σολωμού: Αν μου πειράξεις τον γιο μου και τον πατέρα μου, γίνομαι τρελή

Μαρία Σολωμού: Αν μου πειράξεις τον γιο μου και τον πατέρα μου, γίνομαι τρελή

Η πάντα εκρηκτική Μαρία Σολωμού μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια, απαντώντας στις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς γύρω από το όνομά της.

Η Μαρία Σολωμού, σε ένα διαφορετικό επεισόδιο της διαδικτυακής της εκπομπής στο YouTube, έδωσε συνέντευξη στον Mente Fuerte, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο γύρω από το άτομό της.

«Συνήθως σχολιάζω πράγματα που είναι ψέματα. Αυτό με τον μπαμπά μου δεν βγήκα να το σχολιάσω γιατί ήταν πολλά χρόνια πίσω. Βγήκε ότι πήρα 2.000 σύνταξη και για αυτό δεν παντρεύομαι. Ότι περνάω εγώ τη φιλοσοφία ότι είμαι κατά του γάμου, επειδή παίρνω τη σύνταξη από τον μπαμπά μου.

Δεν βγήκα ποτέ να το σχολιάσω, γιατί μάλλον τότε δεν είχε βγει και το politically correct, οπότε μπορούσα να σκοτώσω κάποιον.

Αν μου πειράξεις τον γιο μου και τον πατέρα μου, γίνομαι τρελή. Νιώθω ότι μπορώ να κάνω κακό, υπάρχει αυτή η επικινδυνότητα», δηλώνει Μαρία Σολωμού.

«Δεν πήρα ποτέ σύνταξη. Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος Εφετών, δεν πήρα ποτέ σύνταξη, γιατί υπάρχει αυτό που είναι απίστευτα κουλό που λέει “δικαιούσαι σύνταξη ανύπαντρη θυγατέρα. Αλλά πόσα βγάζεις; 1.000 ευρώ; Είναι αρκετά”, και στην κρατάνε.

Όταν ήρθε αυτή η στιγμή, έκανα μη αποδοχή. Την παίρνει η μαμά μου, όπως θα την έπαιρνε κανονικά», ξεκαθαρίζει ανοιχτά η Μαρία Σολωμού.

«Με έχεις δει ποτέ να παίρνω ναρκωτικά; Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου κόκα. Είχα κάνει φούντα όταν ήμουν μικρή αλλά από ένα σημείο και μετά φοβήθηκα. Κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα και άρχισαν οι κρίσεις πανικού και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν έχω ξαναπιεί έκτοτε!

Έχω ακούσει ότι κάνω κοκαΐνες και πα…ζες. Αυτή η φήμη βγήκε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου, που συναναστρεφόμουν με κάποιον άνθρωπο που ταίριαζε σαν εικόνα να φαντάζονται οι άνθρωποι τέτοιοι. Δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά, τα φοβάμαι», απαντά σε άλλο σημείο η Μαρία Σολωμού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις