Πέμπτη, 22 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποθέωσε τον Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποθέωσε τον Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού
Φωτογραφία AP (© Paul Terry/Sportimage/Cal Sport Media)

Ο Φακούντο Πελίστρι αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Μπρούνο Φερνάντες δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram και έγραψε για τον Φακούντο Πελίστρι του Παναθηναϊκού τα εξής: «Μικρέ μου αδερφέ, ήταν ευχαρίστησή μου να σε γνωρίσω και να παίξω ποδόσφαιρο δίπλα σου. Aν κάποιος αξίζει τα καλύτερα σε μια ποδοσφαιρική καριέρα, αυτός είσαι εσύ! Ένα αληθινό παράδειγμα επαγγελματισμού και ταπεινότητας. Είμαι σίγουρος πως έρχονται μεγάλα πράγματα για σένα σύντομα!».

Την ανάρτηση σχολίασε και ο νέος παίκτης του “τριφυλλιού”, κάνοντας… υπόκλιση στον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό: «Η ευχαρίστηση ήταν δική μου να μοιραστώ τα ίδια αποδυτήρια και να παίξω μαζί σου! Τι παίκτης, και το πιο σημαντικό, τι τύπος. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου και δίπλα σε κάθε παίκτη σε αυτόν τον σύλλογο, είσαι ο ορισμός του ΑΡΧΗΓΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά,

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις