Πέμπτη, 22 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ξάνθη: Σκοτώθηκε σε πτήση με παραπέντε 33χρονος πατέρας δύο παιδιών

Ξάνθη: Σκοτώθηκε σε πτήση με παραπέντε 33χρονος πατέρας δύο παιδιών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το δυστύχημα σε πτήση με παραπέντε στην Ξάνθη, άπλωσε ένα πέπλο θλίψης και στη Μυτιλήνη, από όπου καταγόταν ο άτυχος 33χρονος άντρας. Ήταν εκπαιδευτής και πατέρας δύο παιδιών.

Τραγωδία στην Ξάνθη, σε πτήση με παραπέντε, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 33χρονο άντρα. Ήταν εκπαιδευτής, ιδιαίτερα έμπειρος σε τέτοιου είδους πτήσεις και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Οι συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση. Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου του 2024, στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, με την είδηση να φτάνει γρήγορα και στην Μυτιλήνη, όπου το θύμα ήταν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό.

Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε στην περιοχή της Ξάνθης για να παραλάβει τη γυναίκα του και καθώς ήταν έμπειρος χειριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με παραπέντε. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε γρήγορα από την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης», σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Μυτιλήνη, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα.

Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος. Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, η οικογένεια του 33χρονου άνδρα, συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια, ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη. Η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης πενθεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις