Πέμπτη, 22 Αυγ.
35oC Αθήνα

Λανς – Παναθηναϊκός: Θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θέλουν οι «πράσινοι» στο Conference League

Λανς – Παναθηναϊκός: Θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θέλουν οι «πράσινοι» στο Conference League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί απόψε (22/08/24, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) από τη Λανς στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Conference League, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πανηγυρίσει την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Europa League, ο Παναθηναϊκός έχει μία τελευταία ευκαιρία για να συνεχίσει στην Ευρώπη μέσω του Conference League, αλλά η Λανς αποτελεί ένα υψηλό “εμπόδιο” για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε και στην Ολλανδία ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός κόντρα σε “ισχυρούς” αντιπάλους, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστεί και το αποτέλεσμα για να αποφύγει έναν πρόωρο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι “πράσινοι” προέρχονται μάλιστα και από ήττα στην πρεμιέρα της ελληνικής Super League, γεγονός που αυξάνει την πίεση για ένα θετικό σκορ στην έδρα της Λανς.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν αντιμετωπίζει πάντως σημαντικά προβλήματα, αφού μόνο ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι εκτός λόγω καρτών, ενώ διαθέσιμος θεωρείται ήδη και ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος δύσκολα θα αγωνιστεί πάντως στη Γαλλία, έχοντας μόλις μία προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Οι πιθανές ενδεκάδες στο Παναθηναϊκός – Λανς

Λανς (Γουίλ Στιλ): Σαμπά, Γκραντί, Ντανσό, Μεδίνα, Φουλζινί, Αγκιλάρ, Τόμασον, Τσάβες, Μεντί, Σαΐντ και Σοτοκά.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Τετέ και Ιωαννίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις