Πέμπτη, 22 Αυγ.
35oC Αθήνα

Βικτόρια Μπέκαμ: Στο Netflix η ζωή της συζύγου του Ντέιβιντ Μπέκαμ και πρώην «Posh Spice»

Βικτόρια Μπέκαμ: Στο Netflix η ζωή της συζύγου του Ντέιβιντ Μπέκαμ και πρώην «Posh Spice»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ στο Netflix. Το 2023 έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντοκιμαντέρ του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix αποκτά η Βικτόρια Μπέκαμ, ένα χρόνο μετά το ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπου εμφανίστηκε στο πλευρό του κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η παραγωγή, της οποίας ο τίτλος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, θα ακολουθήσει το ταξίδι της Victoria Beckham από την αρχή της μουσικής καριέρας της με τις «Spice Girls» τη δεκαετία του ’90, μέχρι την ενασχόληση με τη μόδα.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, «οι μέρες της Posh Spice μπορεί να είναι πίσω της, αλλά σήμερα η Μπέκαμ βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να χτίσει μια αυτοκρατορία μόδας – και τώρα, οι θαυμαστές θα μπορέσουν να δουν την ιστορία πίσω από όλα αυτά».

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται εμφανίσεις από την Βρετανίδα σχεδιάστρια και την οικογένειά της, όπως και διάσημων φίλων και συναδέλφων της. Την παραγωγή αναλαμβάνει η εταιρεία του συζύγου της, «Studio 99», η οποία έκανε και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Beckham» σε συνεργασία με την Dorothy St Pictures.

Πέρυσι ο Φίσερ Στίβενς (Fisher Stevens), δήλωσε στο Variety ότι πέρασε 14 ώρες παίρνοντας συνέντευξη από τη Βικτόρια για το «Beckham», το οποίο παρουσίαζε την άνοδο του ποδοσφαιριστή από επίδοξο αθλητή σε σταρ και σύμβολο της μόδας. «Ειλικρινά, συγκινήθηκα αρκετά από τη σχέση τους στο τέλος της ημέρας, και -μετά από όλα όσα έχουν περάσει- πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πόσο κοντά είναι», είπε ο σκηνοθέτης.

Η Νίκολα Χόοσουν (Nicola Howson) θα είναι επίσης στην παραγωγή μαζί με την Τζούλια Νότινγχαμ (Julia Nottingham).

Το ντοκιμαντέρ της Μπέκαμ ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Netflix, στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις