Πέμπτη, 22 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ο Παύλος Πολάκης θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση» – «Δεν σηκώνω το γάντι, κάνε μομφή στην ΚΕ» απάντησε ο Κασσελάκης

Ο Παύλος Πολάκης θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση» – «Δεν σηκώνω το γάντι, κάνε μομφή στην ΚΕ» απάντησε ο Κασσελάκης
eurokinissi

Ο Παύλος Πολάκης τάραξε τα νερά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε θέμα ηγεσίας, αμφισβητώντας ανοικτά τον Στέφανο Κασσελάκη και σημείωσε πως θα συμβάλλει και ο ίδιος σε αυτή. 

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση και να ανταπεξέλθει στα σημεία των καιρών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως «πρέπει να υπάρξει αλλαγή, και θα συμβάλλω σ’ αυτό»

Με αυτή την κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr,  ο Παύλος Πολάκης θέτει υποψηφιότητα, με έμμεσο τρόπο, για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον έρχεται σε ανοικτή σύγκρουση με τον Στέφανο Κασσελάκη που του απάντησε πως δεν πρόκειται να σηκώσει το γάντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και αρκέστηκε να πει: «Δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει ας κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή»

Οι σχέσεις των δυο ανδρών βρίσκονται στο χειρότερο σημείο μετά την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του επεισοδίου με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη και με τη στήριξη του προέδρου του κόμματος, στην Αθηνά Λινού

«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έχει κόντρα μετά από την παρέμβασή της στη Βουλή, όταν ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται -λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού. Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά», είχε πως ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή στήνει παιχνίδια, ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο εν όψει εξελίξεων ή… δεν ξέρει τι της γίνεται

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις