Πέμπτη, 22 Αυγ.
33oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο οδηγός που κατηγορείται για τον βιασμό της συναδέλφου του μέσα σε απορριμματοφόρο

Προφυλακίστηκε ο οδηγός που κατηγορείται για τον βιασμό της συναδέλφου του μέσα σε απορριμματοφόρο
EUROKINISSI

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος οδηγός με την κατηγορία ότι βίασε την 44χρονη συνάδελφό επί 15 λεπτά μέσα στο απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού στον Πειραιά.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος οδηγείται αυτή την ώρα στις φυλακές Τρίπολης μετά την απόφαση του εισαγγελέα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλα το θύμα, ο οδηγός την έγδυσε και τη βίαζε μέσα στο απορριμματοφόρο στην περιοχή του Πειραιά, ενώ στη συνέχεια πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, η ιστορία του τρόμου για τη δύστυχη υπάλληλο ξεκίνησε ένα τέταρτο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης (20.08.2024).

Στις 03:45 της 20ης Αυγούστου ο 48χρονος και η συνάδελφος του βρίσκονταν στο όχημα επί της λεωφόρου Σχιστού στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Όπως αναφέρεται: « Σε ανωτέρω τόπο και χρόνο, ο συλληφθείς, έγδυσε την 44χρονη παθούσα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά το χρόνο που εργάζονταν από κοινού σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά». Ο οδηγός, αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, πέταξε τη γυναίκα στο δρόμο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την απολογία του 58χρονου, ο ίδιος αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη καταγγέλλουσα αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, λέγοντας πως δεν πρόκειται για βιασμό.

Για την 44χρονη, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, καθώς επίσης και εξερεύνηση της καμπίνας του απορριμματοφόρου από αρμόδιο συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 20-08-2024 ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου διατάχθηκε η επαναπροσαγωγή του την Πέμπτη 22-08-2024στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις