Πέμπτη, 22 Αυγ.
32oC Αθήνα

Άννα Πρέλεβιτς: Διακοπές στο Μαυροβούνιο και ποζάρει με την αδερφή της Τέα και τη μητέρα τους

Άννα Πρέλεβιτς: Διακοπές στο Μαυροβούνιο και ποζάρει με την αδερφή της Τέα και τη μητέρα τους

Η Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την αδερφή της ταξίδεψαν μέχρι το Μαυροβούνιο για να δουν την αγαπημένη τους μητέρα, Νεβένα. Η ίδια και η Τέα Πρέλεβιτς πόζαραν και χόρεψαν για ένα τρυφερό οικογενειακό βίντεο.

Ξεχωριστές διακοπές αποφάσισαν να κάνουν φέτος το καλοκαίρι η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς, αφού μετά από 16 ολόκληρες μέρες η μία μακριά από την άλλη, ξανασυναντήθηκαν, για να επισκεφτούν τη μητέρα τους στο Μαυροβούνιο.

«Επιτέλους ξανά μαζί! Reunited μετά από 2 εβδομάδες που κάναμε χωριστές διακοπές… Μπορεί να φαίνεται αστείο ή παράξενο σε κάποιους, αλλά 16 μέρες μακριά η μία από την άλλη ήταν πάρα πολλές για εμάς και δυσκολευτήκαμε.

Τελευταία στάση: Στη μανούλα! Ήρθαμε Μαυροβούνιο να δούμε τη μαμά και ετοιμαζόμαστε δυναμικά για τη νέα σεζόν – back to school girls & πολλά καινούργια πράγματα έρχονται!», έγραψαν οι αδελφές, ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The PRLVC (@theprelevic)

Οι αδελφές Πρέλεβιτς κατάγονται από τη Σερβία, όμως μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη. Η Άννα στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2010, ενώ το 2023 παντρεύτηκε τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις