Πέμπτη, 22 Αυγ.
31oC Αθήνα

Χαλκιδική: «Να μας πούνε ποιος σκότωσε το παιδί» ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ

Χαλκιδική: «Να μας πούνε ποιος σκότωσε το παιδί» ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ

Απαρηγόρητος ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική ψάχνει απαντήσεις για το τι οδήγησε στον τραγικό θάνατο του γιου του.

Ο πατέρας του 19χρονου βρέθηκε σήμερα (22/08/2024) στο σημείο της τραγωδίας στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική μαζί με το γιο του και είδαν από κοντά το παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή στο παιδί του.

Σε δηλώσεις του ζήτησε δικαίωσε για την οικογένειά του και έκανε λόγο για σάπια μηχανήματα που οδήγησαν στον θάνατο τον 19χρονο γιο του.

«Απ’ ότι γνωρίζω, πιστεύω ξεκινάμε με πλημμεληματικές και καταλήγουν στο αποτέλεσμα σε κακουργηματικές πράξεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και με πιθανότητα κακουργηματικής πράξης δεν τους αφήνουν να φύγουν . Απ’ ότι καταλαβαίνω για να έχει σταματήσει να φυλάσσεται ο χώρος έχει τελειώσει η πραγματογνωμοσύνη του διορισμένου ανθρώπου από την υπηρεσία για το πόρισμα, το οποίο από ότι γνωρίζουμε δεν έχει φτάσει κάπου για να αξιολογηθεί και να απαγγελθεί μια νέα κατηγορία.

Στις φωτογραφίες που έχω λάβει εγώ προσωπικά αποδεικνύεται χωρίς κανένα εμπειρογνώμονα, χωρίς καμία κάμερα, ότι εδώ έρχονται και χάνουν τα παιδιά τους. Είναι σάπια, παλαιά και αποκολλήθηκε το πρώτο δίλεπτο. Αυτά ήταν γνωστά.

Απλά η αμέλεια έφερε το θάνατο. Θάνατος, κακούργημα που είναι οι τύποι; Απ’ ότι φαίνεται δεν τους βρίσκουν, πρέπει να ψάξουμε να τους βρούμε εμείς εδώ. Η δικαίωση ξέρετε ποια είναι; Να πούνε στον γιο μου και στον άλλον, και στη μαμά τους, ποιος σκότωσε το παιδί…», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 19χρονου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις