Παρασκευή, 23 Αυγ.
30oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης: Διπλή αμφισβήτηση από Παύλο Πολάκη και ομάδα των «87», το ηχητικό της τοποθέτησης του βουλευτή Χανίων

Στέφανος Κασσελάκης: Διπλή αμφισβήτηση από Παύλο Πολάκη και ομάδα των «87», το ηχητικό της τοποθέτησης του βουλευτή Χανίων
eurokinissi

Βολές τόσο από τον Παύλο Πολάκη όσο και από την ομάδα των «87» δέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Πρώτος άνοιξε τον χορό ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έθεσε ανοικτά θέμα ηγεσίας καθώς όπως είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση.

Πρέπει να υπάρξει αλλαγή και θα συμβάλλω και εγώ σε αυτό».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να δώσει μεγάλη βαρύτητα στο θέμα και αρκέστηκε να πει πως «δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει ας κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή».

Σε ηχητικό ντοκουμέντο από την εισήγηση του Παύλου Πολάκη κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που κυκλοφορεί στα social media, θέτει ανοικτά θέμα ηγεσίας λέγοντας πως χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα ενώ χαρακτηριστικά επισημαίνει πως «σε ό,τι με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό».

Στην εισήγησή του βουλευτής Χανίων είπε πως «με την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο κόμμα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής. Παράγουμε πολλή περισσότερη παραπολιτική ύλη από πολιτική γραμμή».

Επίσης τόνισε πως «πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, πρέπει να περάσουμε σε μία σαφή πολιτική γραμμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ακόμη ανέφερε «χρειάζεται ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά».

«Δυστυχώς, η σημερινή μας ηγεσία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’ αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό».

Αναλυτικά η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη και το ηχητικό όπως παρουσιάζεται από τα parapolitika.gr

«Σημείο πρώτο. Όσο αφορά τα Μέσα του κόμματος, πέρα από την αναγκαία κατάσταση εξυγίανσης, καθώς δεν μπορεί να καταναλώνονται τα τρία τέταρτα της κρατικής επιχορήγησης στη λειτουργία τους, πρέπει να συνδυαστεί η όποια πρόταση εξυγίανσης με την αλλαγή του περιεχομένου τους τόσο σε επίπεδο πολιτικής γραμμής όσο και σε επίπεδο παραγωγής ενός τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα προβάλλεται από μια σειρά περιφερειακών σταθμών που θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους και το οποίο θα μπορεί να φέρει και διαφημιστικά έσοδα απαραίτητα για τη βιωσιμότητα των Μέσων.

Δεύτερον, όσο αφορά το ζήτημα με τη Λινού, θέλω να πω ότι αν για οποιονδήποτε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είχαμε αποκαλύψει τέτοια πράγματα όπως αποκαλύψαμε για τη Λινού, θα βγαίναμε όλοι εν χορδαίς και οργάνω να ζητάμε τη διαγραφή του και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Εδώ αναγκαστικά και εδώ απαντάω στην Όλγα που είπε ότι κάνουμε ανθρωποφαγία από τα social media κ.λπ. Είπα ότι ναι, χρησιμοποίησα τα social media προκειμένου να μπορέσω να αντισταθώ σε μια επιχείρηση δικής μου δολοφονίας που μετά από ένα ψεύτικο και υποκριτικό κλάμα της Λινού, που έγινε μια ώρα μετά που είχα μιλήσει, σε συμπαιγνία ανέβηκε και ο Τασούλας επάνω να με πει “χυδαίο ζήτουλα προσοχής” και ταυτόχρονα εγώ διαγραφόμουν από την κοινοβουλευτική ομάδα χωρίς καν να με έχει πάρει κάποιος τηλέφωνο ή να μου το ερωτήσει ή να μου το ανακοινώσει. Φυσικά και αντιστάθηκα μέσα από την ιστορία των social media και γι’αυτό ήρθαν και δεύτερες σκέψεις σε όλους όσους όπως η Όλγα Γεροβασίλη έλεγε ότι “καλή η διαγραφή του Πολάκη αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί και όχι να μείνει μισή”, το οποίο σίγουρα μια τέτοια δήλωση είναι δήλωση και εσωστρέφειας και εμφυλίου και πώς το λένε ανθρωποφαγίας.

Και τρίτον, είπα ότι με την κατάσταση που έχουμε αυτή τη στιγμή στο κόμμα μας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής. Δυστυχώς παράγουμε πολύ περισσότερη παραπολιτική ύλη από πολιτική γραμμή. Είπα ότι πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος πρέπει να περάσουμε σε μια σαφή ξεκάθαρη και συγκεκριμένη πολιτική γραμμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά.

Δυστυχώς η σημερινή μας ηγεσία απ’ ό,τι βλέπω κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’ αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα και όσο τουλάχιστον με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό».

Αποχώρησε η ομάδα των «87» από την Πολιτική Γραμματεία με βολές κατά Κασσελάκη

Μετά την εισήγηση Πολάκη για αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησε στη συνέχεια η αποχώρηση από την Πολιτική Γραμματεία της ομάδας των «87», με νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

Οκτώ στελέχη της ομάδας των «87» που συμμετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία, δηλαδή οι Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, Κώστας Ζαχαριάδης, Ζωή Καρκούλια και η Ελένη Συμεωνίδου τάχθηκαν κατά της εισήγησης Κασσελάκη που αφορά στα κομματικά ΜΜΕ και αποχώρησαν από την ψηφοφορία.

«Δεν νομιμοποιούμε διαδικασίες, συμπεριφορές και αποφάσεις, που ευτελίζουν και εμάς ως πρόσωπα και το κόμμα μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των «87« έχει ως εξής: Δεν νομιμοποιούμε διαδικασίες, συμπεριφορές και αποφάσεις, που ευτελίζουν και εμάς ως πρόσωπα και το Κόμμα μας.

Στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας συζήτησης που αφορούσε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του Προέδρου και καμία πρόταση βιωσιμότητας, ενώ συνεχίζεται ακόμη και από τα μέλη της Π.Γ. η απόκρυψη στοιχείων γύρω από τα οικονομικά του κόμματος, παρά την αύξηση των εξόδων τον τελευταίο χρόνο.

Παρά την προσωπική δέσμευση του Προέδρου να δοθούν στοιχεία για αριθμό εργαζομένων, αμοιβές και χρόνο πρόσληψης στο κόμμα, στα ΜΜΕ και στο ίδρυμα Πουλαντζάς, όχι μόνο δεν δόθηκε τίποτα, αλλά δεν υπήρξε σήμερα καμία ενημέρωση και κανένα στοιχείο, στο υπεύθυνο τυπικά και ουσιαστικά όργανο του κόμματος.

Τα στοιχεία αυτά όφειλε η ηγεσία του κόμματος να τα δώσει ακόμη και στα μέλη της Κ.Ε, σύμφωνα με το καταστατικό. Η άρνηση να δοθούν οικονομικά στοιχεία στην Π.Γ. σημαίνει πολλά για τους κανόνες που επιβάλλονται στο Νέο ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο την αριστερά δεν εκφράζουν.
Και ενώ οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχουν πληρωθεί, ούτε τους μισθούς ούτε τα επιδόματα τους, η ηγεσία του κόμματος ζητά, χωρίς να έχει καταθέσει μια πρόταση, λευκή επιταγή.

Δηλώσεις που δείχνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο απεργοσπαστικού μηχανισμού είναι τουλάχιστον καταδικαστέες και ξένες προς το χώρο μας και η ηγεσία οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Η υλοποίηση αποφάσεων και η μετέπειτα προσπάθεια λήψης λευκής επιταγής από την ηγεσία του κόμματος δρα στην κατεύθυνση απαξίωσης του κόμματος μας αλλά και μείωσης της μεταξύ μας εμπιστοσύνης .

Είναι απαράδεκτο σήμερα στην Π.Γ. εκτός ημερησίας διάταξης, να τίθεται θέμα παραίτησης των εκλεγμένων και των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ανατροφοδοτώντας αενάως την εσωστρέφεια και την μη παραγωγή πολιτικής. Ιδιαίτερα όταν υπάρχει λειτουργία φραξιονιστικής λειτουργίας, με πιέσεις σε πλήθος Νομαρχιακών Επιτροπών για πανομοιότυπες αποφάσεις υπέρ της παραίτησης των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Η παραίτηση του συντρόφου και διακεκριμένου επιστήμονα Όθωνα Ηλιόπουλου, έγινε για λόγους αλλότριους, από την μη θεσμική αναφορά του, ότι παραιτείται για να παραδώσει σε πρόσωπο της επιλογής του, ακόμη και αν αυτό είναι το πρόσωπο του Προέδρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα θεσμικό κόμμα και δεν μπορεί να λειτουργεί έξω από όσα ορίζει το Σύνταγμα, ο κανονισμός της Βουλής και το καταστατικό μας, αφήνοντας μέλη του ψηφοδελτίου επικρατείας, να λοιδορούνται και να στοχοποιούνται.

Η ηγεσία του κόμματος έχει υποχρέωση να διαφυλάττει την ενότητα και να μην αφήνει πρωτοβουλίες να δρουν διαιρετικά σε όλα τα κομματικά επίπεδα.

Η συνέχιση της εσωστρέφειας και της δολοφονίας χαρακτήρων για όποιον λόγο, τον μόνο που υπηρετούν είναι την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την συντήρηση.

Αυτή την τακτική και αυτές τις αποφάσεις δεν μπορούμε να τις νομιμοποιήσουμε χωρίς εισήγηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χωρίς σεβασμό στο καταστατικό και τις πάγιες αρχές και αξίες της παράταξης μας.

Τι λένε κύκλοι της Κουμουνδούρου

Απάντηση στις αιτιάσεις των οκτώ στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που αποχώρησαν από την συνεδρίαση και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για το κείμενο της ανακοίνωσης, δίνουν κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Θέλοντας να αποφορτίσουν το κλίμα, αναφέρουν κατ’ αρχήν ότι «στην συνεδρίαση έγινε μία καλόπιστη συζήτηση» με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος.

Ακολούθως, για το θέμα που έθεσαν οι οκτώ, ότι στην εισήγηση του προέδρου δεν δόθηκαν στοιχεία για τα οικονομικά του κόμματος και των κομματικών μέσων ενημέρωσης, αναφέρουν ότι «για τα οικονομικά έχουν δοθεί αναλυτικά στοιχεία όλο τον τελευταίο χρόνο». Σημείωσαν δε, ότι «οι εργαζόμενοι στο κόμμα έχουν μειωθεί από 72 σε 68».

Οι ίδιες πηγές της Κουμουνδούρου σημείωναν για το θέμα της αντιπαράθεσης του Παύλου Πολάκη με την Αθηνά Λινού, ότι «ο πρόεδρος έχει ζητήσει έρευνα για τις καταγγελίες του κ. Πολάκη».

Καθώς στην συνεδρίαση υπήρξε διάλογος μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Όλγας Γεροβασίλη – σχετικά με το κλάμα της κ. Λινού και την διαγραφή Πολάκη – ο κ. Κασσελάκης φέρεται να κράτησε ίσες αποστάσεις από τα δύο στελέχη.

Συμφωνά με τις ίδιες πηγές λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «ζήτησα από τον Παύλο Πολάκη να αναγνωρίσει ότι ήταν αντιπαραγωγικός ο τρόπος που απευθύνθηκε στην μετακλητή υπάλληλο και παράλληλα ζήτησα από την Όλγα Γεροβασίλη να αναγνωρίσει ότι ήταν αντιπαραγωγικό το ότι ζήτησε να ολοκληρωθεί η διαγραφή του Παύλου Πολάκη».

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας

Χωρίς καμία αναφορά στο θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ που έθεσε ο Παύλος Πολάκης αλλά και την αποχώρηση της ομάδας των «87» από την ψηφοφορία ανακοινώθηκε το κείμενο από την Πολιτική Γραμματεία.

Το κείμενο από την Πολιτική Γραμματεία αναφέρεται και στο θέμα των μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαιώνοντας ότι το κόμμα «θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητας εξεύρεσης πόρων και χρηματοδότησης για να υπηρετηθεί το σχέδιο ανασυγκρότησης και εξορθολογισμού των ΜΜΕ, το οποίο θα περιλαμβάνει και πρόγραμμα εθελούσιας για τους εργαζόμενους».

Αναφέρεται και στο ζήτημα της αναπλήρωσης του παραιτηθέντος βουλευτή Επικρατείας, Όθωνα Ηλιόπουλου, σημειώνοντας ότι «η παρουσία του προέδρου του κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο θα δυναμώσει τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θα συμβάλλει αποφασιστικά στη μεγάλη, αντιπολιτευτική προσπάθεια του κόμματος».

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας έχει ως εξής:

«Η πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική, η οποία έφτασε να απειλεί μέχρι και τον αστικό ιστό του Χαλανδρίου, είναι το αποκορύφωμα και το αποτέλεσμα των εγκληματικών επιλογών και της ανεπάρκειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών.
Όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα κι αν χρησιμοποιήσει, ο κ. Μητσοτάκης, όσο κι αν προσπαθήσει να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες, από την κλιματική κρίση μέχρι τους ίδιους τους κατοίκους, που δεν καθάρισαν τα οικόπεδά τους, η αλήθεια δεν κρύβεται. Επί ΝΔ, από το 2019, έχουν τριπλασιαστεί οι καμένες εκτάσεις, ενώ η χώρα μας είναι πρώτη στην Ε.Ε. στην αναλογία καμένων εκτάσεων ανά αριθμό πυρκαγιών.Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει απορροφήσει τα αναγκαία κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης για την Πολιτική προστασία. Αρνείται πεισματικά να προσλάβει το αναγκαίο προσωπικό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Αποδυνάμωσε την Δασική Υπηρεσία, όπου οι φετινές προσλήψεις εποχικού προσωπικού στα Δασαρχεία ολοκληρώθηκαν μόλις πριν λίγες εβδομάδες.
Μετά την καταστροφή, ο για μέρες εξαφανισμένος πρωθυπουργός, προέβη σε εξαγγελίες που θα μείνουν κι αυτές στα χαρτιά, όπως αυτές που έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Εξαγγελίες που επαναλαμβάνουν τις προτάσεις και τα μέτρα που είχε καταθέσει και αρχίσει να δρομολογεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με το πόρισμα Goldammer (2019), τη δημόσια πολιτική πρόληψης πυρκαγιών (2019), και την Εθνική Στρατηγική για τα Δάση (2018). Και τα οποία θυσιάστηκαν στο βωμό του μικροπολιτικού οφέλους, και του δόγματος της ιδιωτικοποίησης των δημοσίων υπηρεσιών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αποτελεσματική πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Το οποίο, μεταξύ άλλων, προβλέπει τη στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος, και την ίδρυση ειδικού κλάδου δασοπυροσβεστών, όπως και την αγορά νέων πυροσβεστικών οχημάτων, αλλά και τη χρήση αξιόμαχων αλλά παροπλισμένων και παλαιότερων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει άμεσα, Πρόταση Νόμου για την συγκρότηση Ανεξάρτητης Εθνικής Αρχής Πολιτικής Προστασίας, με νομική, οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια.
Με τον διοικητή και τους υποδιοικητές της Ανεξάρτητης αυτής Αρχής, να επιλέγονται, όχι με κομματικά κριτήρια, αλλά μετά από ακρόαση από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και με την σύμφωνη γνώμη μίας Ανεξάρτητης Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων. Η νέα Ανεξάρτητη Αρχή θα διαθέτει συνδέσμους και συντονιστές σε κάθε περιφέρεια, όπως και ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι θα προειδοποιούν εγκαίρως για κινδύνους.


Στον πυρήνα της πολιτικής και των αξιών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης, της μεγάλης πρόκλησης της εποχής μας.
Ταυτόχρονα, όμως, θα αναζητήσει και τις συγκεκριμένες ευθύνες, τις πράξεις και τις παραλείψεις όλων όσοι ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση της πρόσφατης καταστροφής στην Αττική, και τον ακριβή αριθμό των εναέριων και επίγειων δυνάμεων που κλήθηκαν να την αντιμετωπίσουν. Γιατί οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια.
Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, είναι αναγκαία και απαραίτητη όσο ποτέ, η ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέσα κι έξω από τη βουλή, για να ανοίξει το συντομότερο δυνατόν ο δρόμος της ανατροπής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και της μεγάλης προοδευτικής αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος. Είναι αυτονόητο ότι η παρουσία του προέδρου του κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο θα δυναμώσει τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θα συμβάλλει αποφασιστικά στη μεγάλη, αντιπολιτευτική προσπάθεια του κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είχε και δεν έχει αφανείς χρηματοδότες και «χορηγούς». Στηρίζεται στην κρατική χρηματοδότηση, και στη συνεισφορά των μελών, των στελεχών και των βουλευτών του. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, μετά τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης, έχουν επίπτωση και στη χρηματοδότηση των μέσων του κόμματος, τα οποία είναι πολύ σημαντικά, όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και για την ποιότητα της ενημέρωσης των πολιτών, η οποία πλήττεται καθημερινά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την ανασυγκρότηση και την ισχυροποίηση των μέσων του, για να μπορεί να ακούγεται δυνατά, μέσα από αυτά, η φωνή της κοινωνίας. Για την αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, τα ΔΣ των δύο μέσων, της Αυγής και του Κόκκινου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητας εξεύρεσης πόρων και χρηματοδότησης για να υπηρετηθεί το σχέδιο ανασυγκρότησης και εξορθολογισμού των ΜΜΕ, το οποίο θα περιλαμβάνει και πρόγραμμα εθελούσιας για τους εργαζόμενους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει, ενόψει και της ΔΕΘ, κοινωνικά δίκαιες και συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, από την ακρίβεια και το στεγαστικό, μέχρι την δημόσια Υγεία, η οποία καθημερινά καταρρέει. Και θα αγωνιστεί μέσα κι έξω από τη βουλή, για να γίνουν σύντομα πράξη οι ελπίδες και τα όνειρα των Ελλήνων πολιτών, για μια καλύτερη ζωή».

Φωτογραφίες: eurokinissi

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις