Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Συνελήφθησαν δύο οπαδοί για ρίψη αντικειμένων σε αστυνομικούς

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Συνελήφθησαν δύο οπαδοί για ρίψη αντικειμένων σε αστυνομικούς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς στα πλέι οφ του Europa League, αλλά εκτός γηπέδου είχαμε συλλήψεις μετά από επεισόδιο με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων 29 και 20 ετών, καθώς λίγο πριν την έναρξη του ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς πέταξαν πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν εξωτερικά του γηπέδου.

Σύμφωνα την αστυνομία, τα στοιχεία των δύο ανδρών ταυτοποιήθηκαν άμεσα και στη συνέχεια εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ στη συνέχεια σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε απόπειρα, σωματικής βλάβης σε απόπειρα, παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί όπλων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, εκτός από τις δύο συλλήψεις, πραγματοποιήθηκαν συνολικά έξι προσαγωγές ατόμων πριν και μετά τον αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις