Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: 43χρονος ψαροντουφεκάς, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Αιτωλοακαρνανία: 43χρονος ψαροντουφεκάς, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Ο ψαροντουφεκάς ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, με την τραγική είδηση να απλώνει ένα πέπλο θλίψης στην Αιτωλοακαρνανία, όπου ο 43χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός.

Ο άτυχος ψαροντουφεκάς, έχασε τη ζωή του στην Αιτωλοακαρνανία, κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν. Ο 43χρονος ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα πήγαινε για ψαροντούφεκο με φίλους του. Στις δυτικές ακτές του νομού, γράφτηκε ο επίλογος της ζωής του, με τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής να θεωρείται καθοριστικής σημασίας, για τη διαπίστωση των αιτιών της τραγωδίας.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε πάει για ψαροντούφεκο με δύο φίλους στην θαλάσσια περιοχή του συμπλέγματος των Εχινάδων Νήσων. Κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν έχασε τη ζωή του και ανασύρθηκε νεκρός. Το περιστατικό ερευνάται από το Λιμενικό Τμήμα Πλατύγιαλιου.

Ο άτυχος ψαροντουφεκάς ήταν επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης λεωφορείου των ΚΤΕΛ. Η είδηση του χαμού του έχει σοκάρει τους φίλους και τους συναδέλφους του οι οποίοι με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα τον αποχαιρετούν με ένα τεράστιο «γιατί;».

Τον Θωμά αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομάτης με τον οποίο συνδέονταν με στενή φιλία. «Μας την έκανες αδερφέ… Γιατί; Έχουμε κανονίσει τόσα πράγματα… με ποιον θα τα κάνουμε τώρα;», έγραψε και συνόδευσε την ανάρτηση με μια φωτογραφία του 43χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 43χρονος ψαροντουφεκάς, ίσως αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε μέσα στο νερό, χωρίς να προλάβει να ζητήσει βοήθεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις