Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Γιάννης Μπουλέκος: Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη γιατί τον φοβάται

Γιάννης Μπουλέκος: Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη γιατί τον φοβάται

Σε «κινούμενη άμμο» έχει παγιδευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου επικρατεί «εμφύλιος» ανάμεσα στους «87» και τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, ενώ ο Παύλος Πολάκης έθεσε ζήτημα ηγεσίας.

Αναφερόμενος στη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και στην ανάρτηση – απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στους «87», το στέλεχος του κόμματος Γιάννης Μπουλέκος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φοβάται τον Παύλο Πολάκη.

«Αναγκάστηκαν οι σύντροφοι που συμμετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία, να αποχωρήσουν και να βάλουν ζητήματα ότι δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να μιλάμε με απλήρωτους εργαζόμενους. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας με μια κριτική που μπορούμε να συζητήσουμε. Το άκρον άωτον είναι η μετεξέλιξη και η χθεσινοβραδινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη, η οποία ουσιαστικά στοχοποιεί στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι τον Παύλο Πολάκη που τον αμφισβήτησε, αλλά ανθρώπους που βάζουν ζητήματα συλλογικής λειτουργίας, ζητήματα ανασυγκρότησης δημοκρατικής παράταξης, ζητήματα διαμόρφωσης εναλλακτικής πρότασης απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε αρχικά ο κ. Μπουλέκος.

Ερωτηθείς γιατί ο κ. Κασσελάκης απέφυγε να επιτεθεί μέσω της ανάρτησής του στον κ. Πολάκη, ο ίδιος απάντησε, μιλώντας στο Action24 την Παρασκευή (23.08.24): «Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να επιτεθεί σε εμάς και όχι στον Παύλο Πολάκη. Το έκανε γιατί τον φοβάται. Είμαι πάντα καθαρός και κρυστάλλινος στις τοποθετήσεις μου. Ο Στέφανος Κασσελάκης λειτούργησε για άλλη μια φορά σε επίπεδο παραπολιτικής.

 

Στο παραπολιτικό κρεσέντο που ζούμε εδώ και έναν χρόνο δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε μέσα στο αξιακό πλαίσιο το οποίο έχει διαμορφώσει η Αριστερά και η προοδευτική παράταξη τόσα χρόνια στη χώρα. Θέλω να πω πως για ακόμα φορά έθεσε θέμα ηγγεσίας και αμφισβήτησης.

Ο ίδιος αμφισβητεί την ηγεσία του, ο ίδιος αμφισβητεί την παρουσία του στον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ και υπονομεύει καθημερινά την ύπαρξη εναλλακτικής προτασης διακυβέρνησης απέναντι στην Κυριάκο Μητσοτάκη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις