Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Κολωνάκι: Διάρρηξη «μαμούθ» με λεία κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ

Κολωνάκι: Διάρρηξη «μαμούθ» με λεία κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ

Διάρρηξη «μαμούθ» σημειώθηκε στο Κολωνάκι. «Ποντικοί» τρύπωσαν μέσα σε διαμέρισμα επιχειρηματία και άδειασαν από το χρηματοκιβώτιο κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Η υπόθεση της διάρρηξης που ερευνά με προσοχή το Τμήμα Συντάγματος, σύμφωνα με την καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ και την κατάθεση του επιχειρηματία, σημειώθηκε μεταξύ 11 και 19 Αυγούστου στο Κολωνάκι, όταν ο 77χρονος απουσίαζε σε διακοπές.

Οι «μακρυχέρηδες», που προφανώς είχαν βάλει εδώ και καιρό στο μάτι τον στόχο τους και γνώριζαν ότι ο πλούσιος ιδιοκτήτης απουσίαζε, «γλίστρησαν» στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου επί της οδού Βρασίδα και παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα, τρύπωσαν στο εσωτερικό.

Ψάχνοντας για πολύτιμα αντικείμενα, έκαναν «φύλλο και φτερό» την οικία του 77χρονου και στο διάδρομο εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο. Το λάθος του ιδιοκτήτη ήταν ότι είχε κρύψει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα αυτό να διευκολύνει το έργο των «ποντικών».

Αφού το εντόπισαν, το άνοιξαν με την άνεσή τους και άρπαξαν σύμφωνα με την κατάθεση του επιχειρηματία, κοσμήματα, η αξία των οποίων «αγγίζει» τις 500.000 ευρώ. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις