Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Παιανία: Ήταν σε διακοπές κι έβλεπε online κουκουλοφόρους με ασυρμάτους να του κλέβουν 23 πανάκριβα ρολόγια

Παιανία: Ήταν σε διακοπές κι έβλεπε online κουκουλοφόρους με ασυρμάτους να του κλέβουν 23 πανάκριβα ρολόγια

Γνωστός επιχειρηματίας έλειπε διακοπές και παρακολουθούσε σε online σύνδεση από τις κάμερες, τους εισβολείς που μπούκαραν στο σπίτι του στην Παιανία και του άρπαξαν 23 ρολόγια μεταξύ των οποίων Rolex και Montblanc.

Η Ασφάλεια Παιανίας, μέσα από το ψηφιακό υλικό των συστημάτων καταγραφής, σκιαγραφεί το προφίλ των τριών κουκουλοφόρων που κρατούσαν στα χέρια ασυρμάτους, σε μια προσπάθεια μέσα από το παζλ των ερευνών να φθάσει στα ίχνη τους και να τους περάσει χειροπέδες.

Η απίστευτη ιστορία σημειώθηκε στις 23:17 της 15ης Αυγούστου. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας της οδού Αγίου Θωμά, απουσίαζε, όταν ξαφνικά δέχεται ενημέρωση ότι έχει παραβιαστεί η οικία του. Μέσα από ειδική εφαρμογή στο κινητό του, συνδέεται online και μένει άφωνος, όταν βλέπει μέσα από τις κάμερες 3 άτομα με κουκούλες και φορητούς ασύρματος στα χέρια να βρίσκονται στον κήπο.

Το τρίο των κουκουλοφόρων παραβιάζει το παράθυρο του σαλονιού και μπαίνει μέσα στο εσωτερικό. Με μία καταδρομική επιχείρηση που διήρκεσε λίγα λεπτά, εισβολείς με τις κουκούλες και τους ασυρμάτους μπαίνουν μέσα και αφού κάνουν άνω κάτω το σπίτι κι αρπάζουν 3 κασετίνες με τον «θησαυρό» που έκρυβε ο 61χρονος ιδιοκτήτης, εξαφανίζονται.

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, οι κασετίνες περιείχαν 23 ρολόγια διαφόρων οίκων του εξωτερικού, εκ των οποίων δύο Rolex Submariner, ένα Perpetual κι ένα Montblanc.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις