Παρασκευή, 23 Αυγ.
35oC Αθήνα

Cosmote TV – Nova: Ξεκίνησε η συνεργασία των συνδρομητικών καναλιών για το αθλητικό τους περιεχόμενο

Cosmote TV – Nova: Ξεκίνησε η συνεργασία των συνδρομητικών καναλιών για το αθλητικό τους περιεχόμενο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Από σήμερα Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024, ξεκινάει η ιστορική συνεργασία της Cosmote TV με τη Nova για την ανταλλαγή του αθλητικού τους περιεχομένου προς τέρψιν των συνδρομητών τους.

Με μία ελάχιστη χρέωση που δεν ξεπερνάει τα τρία ευρώ, οι συνδρομητές της Cosmote TV και της Nova θα μπορούν να βλέπουν όλα τα αθλητικά κανάλια των δύο, με μία συνδρομή. Στόχος της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, είναι να αντιμετωπίσει την πειρατεία που αντιμετωπίζει η κατηγορία.

Η μετάβαση για τους συνδρομητές τόσο της Cosmote TV, όσο και της Nova θα γίνει μάλιστα αυτόματα, με τα κανάλια Novasports και Cosmote Sports να έχουν ήδη δηλαδή, προστεθεί στο πακέτο τους.

H ενημέρωση από τη Nova

Οι συνδρομητές της Nova από την Παρασκευή 23 Αυγούστου θα έχουν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου που περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα των Novasports και Cosmote Sport – όλα στην πλατφόρμα EON της Nova! Έτσι από αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πανδαισία απίστευτου αθλητικού θεάματος με όλους τους αγώνες της Stoiximan Super League (μέσω των Novasports και Cosmote Sport), Premier League LaLiga, Bundesliga , Serie A και συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα Eredivisie, Jupiler Pro League, Liga Portugal Betclic, William Hill Scottish Premiership, 2. Bundesliga, La Liga 2 κ.α.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις