Παρασκευή, 23 Αυγ.
35oC Αθήνα

Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού επιβίωσης

Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού επιβίωσης

Ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην παρουσίαση του απόλυτου παιχνιδιού επιβίωσης και δίνει το σύνθημα για την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor που ξεκινάει το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ!

Το δημοφιλέστερο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στις ρίζες του, Μαχητές και Διάσημοι «ρίχνονται» ξανά στους στίβους μάχης με νέες πίστες, νέα έπαθλα και ατελείωτη ψυχαγωγία. Το Survivor έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία αφού δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται από το 2017 που ξεκίνησε στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

«Μια σπίθα, πολλοί ψάχνουν αυτή τη σπίθα για χρόνια. Γίνεται φλόγα και μένει μέσα μας για πάντα. Το Survivor είναι έτοιμο να σου δώσει αυτή τη σπίθα. Αν δεν έχεις στρατηγική, αν δεν υπολογίσεις σωστά τα βήματά σου, αν δεν ζυγίσεις προσεκτικά κάθε σου λέξη, δεν θα επιβιώσεις. Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά!

Ξεχωριστοί χαρακτήρες, όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν! Δάδες που δεν πρέπει να σβήσουν. Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του», λέει ο Γιώργος Λιανός στο τρέιλερ.

Γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστοί χαρακτήρες που έχουν ένα κοινό: τη σπίθα που μπορεί να γίνει φωτιά, τη δίψα για περιπέτεια! Όλοι πιστεύουν πως μπορούν να επιβιώσουν, ποιοι θα τα καταφέρουν;

Media Τελευταίες ειδήσεις