Σάββατο, 24 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση και η βόλτα στο «Μαρακανά» πριν τον τελικό του Διηπειρωτικού με τη Φλαμένγκο

Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση και η βόλτα στο «Μαρακανά» πριν τον τελικό του Διηπειρωτικού με τη Φλαμένγκο
Eurokinissi

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μετράει αντίστροφα για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20 με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά (24.08.2024, 22:00, Newsit.gr, MEGA, COSMOTE SPORT 3HD).

Ο κάτοχος του Youth League, Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (24.08.2024, 22.00) την τροπαιούχο του Copa Libertadores U20, Φλαμένγκο, στο Μαρακανά, στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές των “ερυθρόλευκων” προετοιμάστηκαν στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο και την Παρασκευή (23.08.2024) πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το ιστορικό ματς, που θα γίνει στο Μαρακανά.

Τελευταία προπόνηση εν όψει του τελικού. Ας το κάνουμε!” έγραψαν σε σχετική τους ανάρτηση στα social media οι Πειραιώτες, την ώρα που ο επίσημος λογαριασμός του Copa Libertadores U20 έκανε ποστάρισμα για τον αυριανό τελικό.

Το Ρίο και το «Μαρακανά», όπου θα διεξαχθεί και ο μεγάλος τελικός βρίσκονται στο προσκήνιο του σχετικού video.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CONMEBOL Libertadores Sub 20 (@libertadoresu20)

Λίγες ώρες μετά, οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με τον προπονητή τους, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, βρέθηκαν στο «Μαρακανά» και έκαναν μια βόλτα στο ιστορικό γήπεδο, ελπίζοντας πως αύριο θα πανηγυρίσουν μια νέα… θρυλική επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί από το MEGA και το COSMOTE SPORT 3HD, ενώ θα υπάρχει και live ενημέρωση από το Newsit.gr.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις