Σάββατο, 24 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός έβαλε 10 ευρώ γενική είσοδο στο ΟΑΚΑ για το ματς με τη Λανς

Ο Παναθηναϊκός έβαλε 10 ευρώ γενική είσοδο στο ΟΑΚΑ για το ματς με τη Λανς
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θέλει να γεμίσει το ΟΑΚΑ για την κρίσιμη ρεβάνς με τη Λανς στα playoffs του του Conference League και έβαλε γενική είσοδο!

Με εξαίρεση τις θύρες 7, 9 και 11, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο με τιμή 10 ευρώ στη ρεβάνς με τη Λανς στο ΟΑΚΑ, με απόφαση της “πράσινης” ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Φίλοι του Παναθηναϊκού μας,

Η ομάδα μας δίνει την προσεχή Πέμπτη τον καθοριστικό, για την πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγώνα κόντρα στη RC Lens. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό της ομάδας για να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας στη League Phase του Conference League!

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ ορίζει γενική είσοδο για τον συγκεκριμένο αγώνα τα 10 ευρώ! Επίσης για το παιχνίδι κόντρα στη Λανς, και μόνο γι’ αυτό, δεν θα ισχύσει η κάρτα φίλου Ερασιτέχνη.

Εξαίρεση στη γενική είσοδο των 10 ευρώ, αποτελούν οι θύρες 7, 9 και 11 όπου διατηρείται η προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική, καθώς η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη και οι θέσεις καλύπτονται κυρίως από κατόχους διαρκείας.

Για όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια με την προηγούμενη τιμολογιακή πολιτική, θα σταλεί ενημερωτικό e-mail για την έκδοση πρόσκλησης για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (25/8, 9μ.μ.).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις