Σάββατο, 24 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αποσύρει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ και στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αποσύρει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ και στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ
Reuters

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ έκανε γνωστό πως αποσύρεται από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και θα στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ έκανε γνωστό πως στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ επιτέθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα, από το οποίο προέρχεται.

Όπως είπε «το Δημοκρατικό Κόμμα ήταν το «σπίτι» μου από μικρό παιδί. Ήταν το κόμμα του πατέρα μου, του θείου μου, το κόμμα στο οποίο ορκίστηκα τη δική μου πίστη, πριν καν φτάσω σε ηλικία για να ψηφίσω».

Ακόμη ανέφερε πως οι Δημοκρατικοί μάχονταν «ενάντια στον αυταρχισμό, στη λογοκρισία, στην αποικιοκρατία, στον ιμπεριαλισμό και τους άδικους πολέμους. Ήμασταν το κόμμα της εργασίας».

Όμως, όπως τόνισε, «αυτό άλλαξε τα τελετυταία χρόνια Είχε γίνει το κόμμα του πολέμου, της λογοκρισίας, της διαφθοράς, της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, της μεγάλης τεχνολογίας και του μεγάλου χρήματος.

Όταν εγκατέλειψε τη δημοκρατία ακυρώνοντας τις προκριματικές εκλογές για να αποκρύψει τη γνωστική παρακμή του εν ενεργεία προέδρου, εγκατέλειψα το κόμμα για να κατέβω ως ανεξάρτητος».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις