Σάββατο, 24 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε στο φινάλε τους κόκκινους διάβολους

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε στο φινάλε τους κόκκινους διάβολους

Οι γκέλες ξεκίνησαν και φέτος νωρίς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League. Οι κόκκινοι διάβολοι ηττήθηκαν από την Μπράιτον με 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική, χάνοντας το παιχνίδι στις καθυστερήσεις.

Η Μπράιτον έκανε το δύο στα δύο στην Premier League, καθώς νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτη ήττα για τους κόκκινους διάβολους, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Χάρη σε γκολ του Ζοάο Πέδρο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπράιτον πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, οι «γλάροι» προηγήθηκαν στο 32΄ με τον -πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ- Ντάνι Γουέλμπεκ και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, με τον Ντάλοτ να απομακρύνει πάνω στη γραμμή ένα (αδύναμο) πλασέ του Μίλνερ στο 52΄ και τον Γουέλμπεκ να «σημαδεύει» το δοκάρι στο 58΄.

Οι «μπέμπηδες» ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με τον Αμάντ Ντιαλό και φάνηκε να πετυχαίνουν την ανατροπή στο 70΄ με τον Γκαρνάτσο, όμως το γκολ ακυρώθηκε από το VAR, καθώς ο εκτεθειμένος Ζίρκζι ακούμπησε ελάχιστα τη μπάλα, λίγο πριν περάσει τη γραμμή τέρματος.

Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 95΄, όταν ο Ζοάο Πέδρο με κοντινή κεφαλιά τον Ονάνα και χάρισε το «τρίποντο» στην Μπράιτον.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις