Σάββατο, 24 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου σε σπάνια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου σε σπάνια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σχεδόν ποτέ δεν ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες οι Νάνσυ Αντωνίου και Γρηγόρης Αρναούτογλου, προφυλάσσοντας την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους απολαμβάνουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Νάνσυ Αντωνίου, λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το ζευγάρι βρέθηκε με φίλους στο Αίγιο για μερικές μέρες ξεκούρασης.

Ο καλός φίλος και συνεργάτης του ζευγαριού, Νίκος Καλούδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνονται να ποζάρουν όλοι μαζί, χαλαροί και ευδιάθετοι.

Για μια ακόμη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τράβηξε τα βλέμματα, καθώς είχε τοποθετήσει στο κεφάλι του ένα πράσινο μπρατσάκι με έναν χαριτωμένο κροκόδειλο.

Η Νάνσυ Αντωνίου, ενημέρωσε χτες Παρασκευή και σήμερα Σάββατο (23-24.8.2024) τους ακολούθους της ότι βρίσκεται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Κατάκολο. Στη συνέχεια με βίντεο story ρώτησε τους followers της να αποφασίσουν για το αν θα πάνε στους καταρράκτες του Νέδα ή στην Καλαμάτα.

Φυσικά ο παρουσιαστής χωρίς να χάνει ποτέ το χιούμορ του, κάνει πλάκες και αστεία σχόλια όσο η σύντροφός του τον τραβάει βίντεο.

Τελικά, ενώ η Νάνσυ Αντωνίου ήθελε να επισκεφτούν τους καταρράκτες του Νέδα, κέρδισε η επιλογή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και επισκέφθηκαν την Καλαμάτα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις