Κυριακή, 25 Αυγ.
31oC Αθήνα

Οπαδοί καταπλάκωσαν ball boy στο Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ τη στιγμή των πανηγυρισμών για ένα γκολ

Οπαδοί καταπλάκωσαν ball boy στο Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ τη στιγμή των πανηγυρισμών για ένα γκολ
Reuters

Λίγο έλειψε να έχουμε σοβαρό ατύχημα στο Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ, αμέσως μετά το 0-1 του Σούτσεκ. Έπεσαν οι διαφημιστικές πινακίδες στους πανηγυρισμούς των οπαδών και τη γλίτωσε φτηνά ένα ball boy.

Η Γουέστ Χαμ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική στην Premier League. Η χαρά των οπαδών των γηπεδούχων, όμως, λίγο έλειψε να προκαλέσει τον τραυματισμό ενός ball boy.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί, λίγο έλειψε να έχουμε ατύχημα στο γκολ του Σούτσεκ στο 67′ (0-1). Οπαδοί των φιλοξενούμενων είδαν τους παίκτες της Γουέστ Χαμ να τρέχουν στο μέρος τους, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί και πληασίασαν στο σημείο.. γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό.

Οι διαφημιστικές πινακίδες όμως έπεσαν, με κάποιους οπαδούς της Γουέστ Χαμ να πέφτουν πάνω σε αυτές και μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα, ορισμένοι έπεσαν και σε ένα ball boy του γηπέδου!

Αμέσως οι Μπόουεν και Σούτσεκ έσπευσαν να βοηθήσουν το άτυχο αγόρι που ήταν δακρυσμένο και έμοιαζε σαστισμένο από το συμβάν, αλλά ευτυχώς φάνηκε να μην φέρει κάποιον τραυματισμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις