Κυριακή, 25 Αυγ.
31oC Αθήνα

Super League: Τα highlights από τα ΑΕΚ – Λαμία 1-1, Πανσερραϊκός – Άρης 0-1 και ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1

Super League: Τα highlights από τα ΑΕΚ – Λαμία 1-1, Πανσερραϊκός – Άρης 0-1 και ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1
Eurokinissi

Μια αγωνιστική μετά την θεαματική της εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ, η ΑΕΚ απογοήτευσε τους οπαδούς της, μένοντας στο 1-1 με την Λαμία στην OPAP Arena. Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Super League, μαζί με την ομάδα της Φθιώτιδας και τον Άρη.

Η ΑΕΚ… φλέρταρε με την ήττα στην “OPAP Arena”, στο πρώτο ματς μπροστά στους φιλάθλους της στη φετινή Super League (κεκλεισμένων το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ), αλλά εν τέλει απέφυγε τα χειρότερα κόντρα στη Λαμία (1-1) χάρη στις διορθωτικές κινήσεις του Ματίας Αλμέιδα και το γκολ του Άρολντ Μουκουντί στο 87΄.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 39΄ με τον Γκουστάβο Φουρτάδο στην πρώτη τελική της, έως εκείνη τη στιγμή. Η Ένωση έγινε πιο επιθετική στο δεύτερο μέρος, αλλά παρά τις πολλές τελικές, δεν είχε καλά τελειώματα μέχρι να… μιλήσει ο Μουκουντί. Στο τέλος, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν και δύο δοκάρια, μετά από γύρισμα του Ελίασον στο 90+2΄ και με τον Κοϊτά στο 90+6΄.

ΑΕΚ και Λαμία συγκατοικούν έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μαζί με τον Άρη. Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Χάρη σε γκολ του Σιφουέντες στο 34΄, οι “κίτρινοι” επικράτησαν 1-0 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού και τον υποχρέωσαν στη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες.

Ονειρικό ντεμπούτο στη Super League έκανε ο 19χρονος Δημήτρης Καλοσκάμης, που χάρισε στον Ατρόμητο το βαθμό (1-1), στην αναμέτρηση στην έδρα του ΟΦΗ, που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9΄ με τον Μπόρχα Γκονζάλες, βρέθηκαν “αγκαλιά” με τη νίκη, αλλά ο νεαρός τους στέρησε τη χαρά κι έδωσε στην ομάδα του Περιστερίου τη δεύτερη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1

Πανσερραϊκός-Αρης 0-1

ΑΕΚ-Λαμία 1-1

Κυριακή (25/08)

Αστέρας Aktor-Βόλος (19:00)

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (20:30)

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (21:30)

Δευτέρα (26/08)

Ολυμπιακός-Athens Kallithea (20:30)

Η βαθμολογία

Αρης 4

ΑΕΚ 4

Λαμία 4

Ολυμπιακός 3

ΠΑΟΚ 3

Αστέρας Aktor 3

Ατρόμητος 2

Athens Kallithea 1

Λεβαδειακός 1

ΟΦΗ 1

Παναθηναϊκός 0

Παναιτωλικός 0

Πανσερραϊκός 0

Βόλος 0

*ΑΕΚ, Αρης, Ατρόμητος, Λαμία ΟΦΗ και Πανσερραϊκός έχουν από 2 ματς, οι υπόλοιπες ομάδες από 1.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις